Elifdddd Senzinc bana normalde 2 hafta sonra gel demişti rendavu 22 sine alabildim devlete gidiyorum :) sağlıkla gelsinler artık cekeriz ama mide ağrısı falan etkiliyor bayadedğin gibi kadık
Senzinc Elifdddd benm doktor beni 1aydan bir aya çağırıyo doğcam nerdeyse 1ay sonraya randevu verdi 🙄 hastane cok ilgisiz ama bnde mecbur devlete gidiyorum
Tinii_minii_mom Of kızlar ya ciğer geliştiricinin ikinci dozunu sabah oldum yaklaşık 5-6 saattir hareket hissetmedim aşırı korkuyorum ya böyle olan var mı
Bitutampapatya Tinii_minii_mom bende oldum azalma oldu. 2. Dozu dün yaptım 2 ampul hastanede eve geldim gece carpıntım oldu sanırım ateşim de çıktı yüzüm yanaklarım kızardı yan etkısı mı oldu bilmiyorum ama hareket azalması en çok görülen yan etki dün akşam 10 da yaptırdım bugün sabah kahvaltıdan sonra da hareket etti korkma 🫠
Tinii_minii_mom Bitutampapatya ah ahhh gerçekten anne olmak çok özel yaa teşekkür ederim kızlarrrr şimdi minnakca hissettim Allahım inşallah çoğalır çoğalır artar. Yoruyor mu ki bebişleri bu iğne inşallah etki bırakmaz ya
Tinii_minii_mom Bitutampapatya yaaa öyle mi içimi rahatlattın canım ya. Sabah 7de oldultan sonra yavaşlamıştı zatn anlamak çok zordu 5-6 saattir durmuştu şimdi çook geriden hissettim çok şükür ya
Bitutampapatya Tinii_minii_mom yorma değil de Ciğer gelişimi için bı ısüre bbegi yormuyor sakinlştııyo 📝 Tinii_minii_mom
Tinii_minii_mom Bitutampapatya anladım inşallahhh bir sıkıntı olmaz ya ilk defa duydum bir an annelik içgüdüsü tuttu kortizona mı alerjisi var falan dedim of of Allahım korusun çok şükür
Tinii_minii_mom Bitutampapatya bilmiyormki canım onun başka hesap şeyi var mı hiç bilmiyorum bende 34+6yım
Nur5516 Kızlar sizdede kasılma ve sertleşme oluyor mu bende bir haftadır böyle oluyor korkuyorum bazen aşırı taş gibi oluyor karnım 33 olacağız bu gece itibariyle Salı kontrol var soracağım doktora nst isteyebilir mi acaba
Tinii_minii_mom Nur5516 siz söyleyin mutlaka nsteye alsın canım. Benim 33te nstde bir şey hissetmezken sancı çıktı o günden beri hep sertleşme kasılma var geçmedi baya zorluyor gerçekten ihmal etmeyin haftanız erken
MelteM2cck Nur5516 ilk gebeliginiz mi Benim 2.gebeligim 32+3 deyim aynıları bendede var. Yalancı sancılar başladı artık. 38+4 e gün verdi doktorum. Son 44 günüm kaldı
Meleksima Nur5516 sıkıntılarını söylersen zaten mutlaka BTS sokar seni haftan da sokulabilir bir hafta girersin bende hayırlı haberler getir☺