Tinii_minii_mom Nur5516 siz söyleyin mutlaka nsteye alsın canım. Benim 33te nstde bir şey hissetmezken sancı çıktı o günden beri hep sertleşme kasılma var geçmedi baya zorluyor gerçekten ihmal etmeyin haftanız erken
MelteM2cck A12_S07 32+3 deyim yalancı doğum sancılarım başladı artık. Karnım taş gibi oluyo, regl sancısı gibi sancı geliyo. Sık idrara çıkma oluyo.
A12_S07 MelteM2cck Sancım çıkıyor nst de ama ben hiseetmiyorum sık idrara çıkma bende de var hayırlısı ile sağ saglim bitsin
MelteM2cck Nur5516 ilk gebeliginiz mi Benim 2.gebeligim 32+3 deyim aynıları bendede var. Yalancı sancılar başladı artık. 38+4 e gün verdi doktorum. Son 44 günüm kaldı
Nur5516 MelteM2cck benimde 2. Gebelik Sezaryen olacağım acaba banada gün verir mi çok merak ediyorum gidince sorayım bi Özele mi gidiyorsunuz
MelteM2cck Nur5516 evet özele gidiyorum. 1 ay önce 29 haftalikken gittiğim de sordum beraber karar verdik hatta doğum tarihine. Haftaya randevum var nstye baslicam artık. Sizde sorun gün verir elbette
Gamzezeynep1 Kizlar aniden sancı girdi sadece alta doğru baskı 5 dk da bir giriyor 5-6 tane oldu dayanilmayacak gibi değil bu doğum belirtisi olabilir mi tek başına belim agrimadan. Bebekte aşırı kasılıyor
Meleksima Gamzezeynep1 en iyisini doktor bilir ama banyo yaparsanız ve rahatlar iseniz yalancıdır yok rahatlayamiyir iseniz gerçek sancidir ne yaptınız
Drysvrucr 33+2 yim 3 gün de önden gidiyoruz. Benim merak ettiğim siz kaç haftada bir kontrole gitmeye başladınız. Ben son kontrolümden 3 hafta sonra gideceğim çok mu geç olur
Meleksima Drysvrucr doktor riskli birşey görmüyor ise randevuyu ona göre veriyor genelde her hafta gidip çocuğu ve kendini yormaktan ise sıkıntı yoksa arada gitmek daha iyi bence😇
MelteM2cck A12_S07 al bendinde o kadar. Büyük kızımı öğlen babası bırakıyor okula. Akşam gidip almak bile o kadar zor ki bazen eve gelirken ağlıyorum. Artık galiba baş aşağı döndü. Yürüdükçe bacaklarımı açtıkça Kasıklarım acıyor
Nur5516 MelteM2cck ay ne güzel baya erken gün almışsınız inşallah banada gün verir soracağım inşallah
A12_S07 MelteM2cck sizin birde bebiş var maşallah Allah sabır versin benim ilk gebelik ona rağmen böyle
Umayym mombarbie_ merhaba benimde denk geliyordu ama doktorum izin vermedi sen istesende ben yapmam çocuğun ilerleyen zamanlarda çok zorluk çeker eşi olucak planları olur anne olucaksın onuda düşünmen lazım dedi ve 2 gün önceye aldı biraz birşeyler anlatınca empati kurdum ve haklıydı
mombarbie_ Umayym ya bizim 40.haftamiz denk geliyor planlı sezaryen de değil normal doğum olursa Bi ihtimal ama benim kız erkenci olucak gibi 33 haftada 2 gün hastanede yattım sancı ve 1 cm açıklıkla o zamana kalmayacağız gibi
MelteM2cck A12_S07 Aminn cok teşekkür ederim. Sizede Allah yardımcınız olsun. Hayırlısı ile doğsunlar inşallah dışarıda bakması daha kolay geliyo bana ☺️