Tinii_minii_mom Eles2616 bende girmeyecektim haftam erkendi ama bebek kilosu az diye bi alalım dedi bende şansa istiyorum girmek dedim bi baktım ağrım olmadıgı en gülistanlık haftamda sancı çıktı o günden sonra ağrım hiç bitmedi sürekli ağrışı kasılma ve sertleşme yaşıyorum
MF0127 Tinii_minii_mom 33. Haftada banada geri kalmış biraz dedi ama burda görüyorum herkesin bu şekilde kilo olarak normal geldi banada
Tinii_minii_mom MF0127 bilmiyorumki canım doktor 2500 dedi bu haftanın kilosu diğer karın çevresi vs de iki hafta geride maalesef
reyhanh MF0127 benim 33+0da 1960 gramdı. Doktor alt sınıra yakın kilosu dedi. Sizinkinin kilosu normal değil mi, karın çevresi haftasında görünmüyor mu
MF0127 reyhanh sadece kafası haftasına göre 3 hafta önde dedi oda son haftalarda düzeliyor kafaya takılacak bir şey değil dedi erken doğum riskim var diye mi acaba biraz zayıf kalmış dedi. Muz flan tuketmemi söyledi.
Tubii00 Bende 34+3 üm bebeğimin kilosu 2000 gr çıktı iki hafta geriden geliyor dedi doktor canını sıkma herkes 4 kilo çocuk doğurmak zorunda değil dedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı korkuyorum açıkcası
Tinii_minii_mom Tubii00 benimkide öyle canım korkma gerçekten yapcak bir şey yok iki hafta önce öğrendiğimde depresyona girmiştim gerçekten ama her şey Allahtan sağlıklı olsunlar önemli olan o. Doktor 2 hafta gerilik çok çok zor bir durum değil dedi briaz içimi rahatlattı
reyhanh MF0127 erken doğum riskiniz var diye dedi belki de ama bi iki haftaya 2.5 kilonun üstünü geçer bebeğiniz, normal doğum kilosu sınırlarında olunca Allahın izniyle bişey olmaz
Senzinc Eles2616 ne kadar cok doğum yaparsan hamilelik okadar zor geçermiş dktorum öyle ddi bnm 2.gebeliğim ilk gebeliğimde hiç ağrım yoktu bu cok farklı bel ağrısı bacak ağrısı bebeği sürekli aşağıda hissediyorum 🤦🏻♀️ Sağlıkla doğuralm insallah sağsalimmm🙏🏻🙏🏻
Elifdddd Senzinc karın ağrınız oluyor mu arada 33+6 dayım böyle gaz sancısı gibi bacaklarda sızı kasıkta batma normal mi daha rendavuma da var 🥹
Senzinc Elifdddd oluyor kasıklarım ağrıyo bazen adet olcakmışım gibi belime ck agrı giriyo 🤦🏻♀️ Bnmde taa 25ine verdi randevu
GulbenErhan Gamzezeynep1 evet gerçekten zor ben 37 oldum buğün doktor doğarsa sıkıntı olmaz dedi pilates yapmaya çömelme haretine merdiven in çık bunlara başla dedi bana bende başladım
Gamzezeynep1 GulbenErhan hayırlısıyla gelsin minik 😍 ben hiç bişey yapamıyorum valla bacaklarım taşımıyor artık beni sanki . Nasıl dogururum bilmiyorum. İlk doğumum çok kolaydı inşallah bu da öyle olur Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi 🌸
Elifdddd Senzinc bana normalde 2 hafta sonra gel demişti rendavu 22 sine alabildim devlete gidiyorum :) sağlıkla gelsinler artık cekeriz ama mide ağrısı falan etkiliyor bayadedğin gibi kadık
Meleksima Sedagnlty selam neden erken doğum riskin var peki canım hayırlı doğumların olsun zamanında, kuvezsiz, gelsin inş☺
Meleksima Bitutampapatya bende uyudukça uyuyasım var yataktan kalkamıyorum tam tersi nedense 😔😔😔😁😁😁😇😇