Oznur_ece65 _brcu88_ İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım.🥰🥰Çok güzel çok özel bir duygu bizde 34 haftalık olduk bebiş doğdu butonu çıktı 🥲🥲benim de iki gün sonra randevum var bakalım neler bekliyor bizi 🥰🥰🥰💜💜
Oznur_ece65 Ares35 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla vaktinde gelsin geç olsun güç olmasın 🥰🥰🤲🤲
Oznur_ece65 _brcu88_ Rabbim nasip ederse normal doğum düşünüyorum 🥰iki gün sonra kontrolüm var Bi sorun çıkmazsa Eylül 24 25 gibi görünüyor 🤲🥲siz belirlediniz mi 😍
Oznur_ece65 _brcu88_ isim konusunda çok kararsız kalıyoruz eşim narya asel diyor ama ben narya düşünmüyorum dalga geçerler napıcam bilmiyorum 🥲😂
_brcu88_ Oznur_ece65 biz belirlemedik henüz canım 5 gün sonra randevum var benimde bakalım 32 +5 olacaz ozaman .
_brcu88_ Oznur_ece65 aslında güzel gibi hani bir süre sonra kulağa hoş gelebilir 🤭siz ne düşünüyorsunuz peki
Oznur_ece65 _brcu88_ Ben yarın gidecem karnım çok sert ve ağrıyor kaç gündür sol taraf anlayamadım bakalım neler bekliyor bizi 🥰
Oznur_ece65 _brcu88_ Sorun da orda işte 😂asel zaten ben koydum yanına güzel isim koyalım diyorum narya olacak diyor 🤦zümra dedim onu da kabul etmedi bakalım ne olacak kızımın adı 😂😂
AdaKaranfili Oznur_ece65 gecen sene ikinci kızıma Eylül de hamile kalmisdim. Şimdi 2 buçuk aylık oldu bile☺️
Busra_17dereli Nurcihannan ilk gebeliğimde idrar kaçırmışım ve fark etmedim dediğiniz gibi ne tuvaletim vardı ne de koku . Çok panik yapmıştım hastaneye gitmiştim suda bir problem yoktu su sızıyor diye düşünüyorsanız mutlaka doktora görünün .
ChemistrySK Bende 36 yasindayim 3.hamileligim aslinda erkende evlenmedim 25 de evlenddim ama ne ara 3 cocuk sığdırdık hala bizde bilmiyoruz, bu arada 36+5 im sanirim buradaki herkesden once ben doguracagim 🤭
_brcu88_ Oznur_ece65 bende kızıma Zümra ismini koyacağım 🥰❣️çok hoşuma gidiyo 🥰❣️Allah’ın izniyle sağ salim kicagimiza alırız inşallah yavrularımızı ❣️
_brcu88_ Oznur_ece65 inşallah güzel haberler alırsın canım 🥰❣️narya da güzel ama eşim ısrarla narya istiyorsa kırma onu 🤭
Oznur_ece65 _brcu88_ Herşeyi iyi ama baş çevresi küçük kalmış dedi canımı sıktı biraz o endişe etme dedi ilk defa böyle oldu 🥲🥺