DmlnrKrnz Oznur_ece65 aynı bizimkide öyle yalancı sancılarım başladı bakalım ne zaman doğacak çok heyecanlıyım hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza inşaAllah
Ares35 Oznur_ece65 çok iyi gidiyor şükürler olsun 30+6 haftalık hamileyim 🙏 yaşım 39 ilk gebeliğim desem yeridir maalesef 5 tane düşüğüm var öncesinde
Oznur_ece65 Ares35 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla vaktinde gelsin geç olsun güç olmasın 🥰🥰🤲🤲
Mineklc Oznur_ece65 ilk gebeliğim 33 yaşındayım 34+1 iz bugün ve tabiki çok heyecanlıyım oğluşuma kavuşacağım için 🥰
Mineklc Hil7889 ayyy aynıyız.Nasıl bu yaşlarda evleniyor kızlar ben anlamakta çok zorlanıyorum 😅ben 17-20 li yaşlarımda lise Ünv falan top peşinde koşup voleybol maçlarında koşturuyordum sonrasında hep bir meslek edinme kariyer kurslar eğitimler seminerler falan ancak 31de buldum çocuğa karar vermek zordu 33 de ancak anne olucam işte 😂🙈
Hil7889 Mineklc cesaret işi valla 😊 biraz da öncelik meselesi olabilir 😛 pişman mıyım geç evlendiğime aslaa aklım yapmadıklarımda 😂😂😂
sahra_085 33 haftalığız, Eylül ortası gibi gelecek ama karar veremedim sezaryen mi normal doğum mu olsa? Tabi o anda her şey değişir, tercihlere pek bağlı değil ama kararsızım yine de 😬
Busra_17dereli sahra_085 33 haftalığım bendeeee ❤️ ilk kızım normaldi çokkk güzel bir doğum yaşadım 3 haftaya önceye kadar zorunlu Sezeryan olucaktım korkudan bayılıyordum , kızım makat gelişliydi zor bela Şuan düzeldi normal yapacağım ❤️ bence normal doğum tabiki de karar sizin ❤️
Nurcihannan Busra_17dereli iç çamaşırım sırılsıklam oldu akıntı değildi akıntımı ayırt edebiliyorum. İdrar kokmuyodu ve tuvaletim yoktu zaten
Busra_17dereli Nurcihannan ilk gebeliğimde idrar kaçırmışım ve fark etmedim dediğiniz gibi ne tuvaletim vardı ne de koku . Çok panik yapmıştım hastaneye gitmiştim suda bir problem yoktu su sızıyor diye düşünüyorsanız mutlaka doktora görünün .
_brcu88_ Oznur_ece65 32 haftaligiz bizde henüz gün belirlemedik 5 gün sonra randevumuz var 2 haftaya düştü randevularimiz artık 🤭❣️🌸 normal şekilde ilerliyor Allah’a şükür bi sıkıntımız olmadı şimdiye kadar ❣️🌸🥰 ilk gebeliğim 24 yaşındayım heycanla sabırsızlıkla prensesimizi zümroşumuzu bekliyoruz 🌸sağlıcakla kucagmiza alırız inşallah hepimiz 🌸❣️😍
Oznur_ece65 _brcu88_ İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım.🥰🥰Çok güzel çok özel bir duygu bizde 34 haftalık olduk bebiş doğdu butonu çıktı 🥲🥲benim de iki gün sonra randevum var bakalım neler bekliyor bizi 🥰🥰🥰💜💜