MerveTeyze Oznur_ece65 29+1 deyiz 40 yaşında ilk gebeliğim geçtiğimiz kasın sonunda evlendim Allahım aratmadı bin şükür doğal yollarla oldu ve şu ana kadar herşey yolunda gözüküyor bin şükür inşallah da normal doğum ile de kucağına alıp hemen kardeş yapmak niyetim
muallime54 Hil7889 ben de 32 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Yaşları okuyunca ben de küçük çaplı şok oldum 😳 35.haftadayım, eylülün ilk haftası kavuşacağız paşamıza 🥰
MerveTeyze Hil7889 şimdiden gözümde canlanıyor “ Mete sen veli toplantısına niye anneanneni çağırdın? “ 🥲 botoks detoks face forming ne varsa yapıcam :)
Hil7889 MerveTeyze doğumdan sonra dilan polat falan filan gold üyelik aktifleştirldi djjdnsn 😂😂 ins pembe sisme yeleğimizle range imizden havalı şekilde iner bekleriz çocuklarımızı kolllejin önünde 😂😂😂
Nurrdmr15 Oznur_ece65 26 yaşındayım 8 yaşında kızım var ikinci gebeliğim ikiz kızlarımı bekliyorum 5 eylülde günümüzü aldık kavuşmaya son 23 gün 🥰 heycan çok çok fazla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🥰
Semaazz edaozuysal91 merhaba acaba sezeryan mı olacak sizin? Haftalarımız aynı ama 20 eylül dediler 😊
MerveTeyze Hil7889 zaten o zaman kadar bi range , hiç değilse Prada güneş gözlüğü, hermes çantam falan yoksa hiç gitmeyeyim yani toplantıya kendimi mi ezikleticem bu yaştan sonra hiç değilse kariyer yaptım derim 😂 kocam gitsin o benden 7 yaş genç en azından 😁
Hirasongul Oznur_ece65 35.4 haftalık olduk ikinci çocuğum 26 yaşındayım çok hareketli bir kızım var karnimda sanki halay çekiyor 😂 daha gün almadık ama Eylül 4 düşünüyorum
Oznur_ece65 _brcu88_ Herşeyi iyi ama baş çevresi küçük kalmış dedi canımı sıktı biraz o endişe etme dedi ilk defa böyle oldu 🥲🥺
Oznur_ece65 _brcu88_ bilmiyorum korkmana gerek yok dedi de içim hiç rahat değil iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak o zman gebeliğim boyunca hiç aksi durum olmadı bu ilk defa oldu