maziz Sedahoca Edebiyatta aslinda sarap anlaminda diyemeyiz dogrudan. Eski edebiyatta gecer ve Allaha ulastiran icki olarak kullanilir yani bir.semboldur :) Ben de cok severim bu ismi Sanildiginin aksine cok guzel manasi ve cok derin anlamlari var
Sedahoca maziz hristiyan dini için geçerli diye biliyorum.Aman neyse ne bir de çocuğuna içki adı koydun diye yanacaksın diyenler var 😂😂
Nisanurr Sedahoca hiç sallama bende bade ismini çok seviyorum ve kızım olursa seceneklerimin arasinda sonuçta biz dini anlamına bakarız tdk ya değil 🤷🏼♀️
Sedahoca Nisanurr Bade koydum bile halısından tut avizesine kadar yazdırdım kim ne derse umrumda bile değil 🤗
EmineBurcuTfekiSar Hrycebeci Rabbimin izniyle bizde kızımıza Zeynep Masal ismini koyacağız. Sağlıkla gelsinler inşallah.🤲🤲 Abimin kızının ismi de Mavi Nil. Ben çok severim fikir olsun diye yazıyorum.
Annesininkuzusu1 Cemrenin-yavrulari bizde Öykü Asel ama geçen bir akrabam ASELSAN diye dalga geçti çok sinir oldum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gulcakir Hrycebeci 28 aylık kızımın ismi Liva Ravza 🥰 21+6 yız bir kızımız daha olacak onun da ismini İstiklâl koyacağız 🤰🏼💕
Beriliko Gulcakir aa çok değişik ilk kez duydum 2.tek idçsim olucak ozaman dimi benimde 2.kızım geliyo ilki ayşe beril ikinci inci istiyoruz ama tek mi çiftlesek mi bilemiyoruz