Annesininkuzusu1 Cemrenin-yavrulari bizde Öykü Asel ama geçen bir akrabam ASELSAN diye dalga geçti çok sinir oldum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cemrenin-yavrulari Annesininkuzusu1 millete kalırsa kulp takacak birsürü şey bulurlar hiç kulak asma sen gönlündeki ismi koy sonra aklın kalır 😍
eaciftci AyseErdal bende Zeynep Asel çok istiyordum ama Asel ismine eşimi ikna edemedim sadece Zeynep koymaya karar verdik 😊 hayirlisiyla sağlıkla gelinler inşallah 😊
SirNrllah Beriliko bana sadece İnci sade geldi Bu yüzden 2.isme karar verdim ve bu ikisi hoşuma gitti çok sewdim 🥰
Beriliko Gulcakir aa çok değişik ilk kez duydum 2.tek idçsim olucak ozaman dimi benimde 2.kızım geliyo ilki ayşe beril ikinci inci istiyoruz ama tek mi çiftlesek mi bilemiyoruz
Gulcakir Beriliko ben aslında ilk kızıma sadece liva koyacaktım ama 2 kez rüyamda ravza ismini gördüm o yüzden sonuna ekledik. Bence sorun olmaz siz nasıl isterseniz öyle karar verin 🥰🤰🏼
Zeynepkizilgul Hrycebeci ben ecrin elif yada ecrin erva koymayı düşünüyorum ama eşimde gül rana diyor