yavrularim2019 Hrycebeci iki kızım olcak herhalde daha net bişey diyemiyorlar birinin adı Meryem kayinvalidemin ismi birinin adı Ayşe kendi annemin ismi erkek olursa da kayinbabamim ismi olcak
Arinlina34 Ben aslında beril Alya istiyordum babamız Arin diye tutturdu uzun zamandır da bu anı bekliyorduk içinde kalsın istemedim bende Lina istiyordum Arin Lina olsun dedik ❣️🙏
AyseErdal Zeynep Asel 🥰ilk bebişim rüyamda gördüm 😊eşim normalde benle aynı fikirde olmaz hic annesine sorar ama Zeynep Asel güzelmiş olabilir dedi bakalım kayınvalide tarafı değişiklik yaptırmazsa 🤔
eaciftci AyseErdal bende Zeynep Asel çok istiyordum ama Asel ismine eşimi ikna edemedim sadece Zeynep koymaya karar verdik 😊 hayirlisiyla sağlıkla gelinler inşallah 😊
Sedahoca Bade koyacağım bende 🧡💝 Allah askıyla demek .Edebiyatta şarap demekmiş ama beni ilgilendirmiyor 😍
maziz Sedahoca Edebiyatta aslinda sarap anlaminda diyemeyiz dogrudan. Eski edebiyatta gecer ve Allaha ulastiran icki olarak kullanilir yani bir.semboldur :) Ben de cok severim bu ismi Sanildiginin aksine cok guzel manasi ve cok derin anlamlari var