Pinar61 maşallah bızde 39oldık 3 4 gune gelır dedi dr bugün. Çok heyecanlıyım bıraz korkuyorum doğum oncesı bırsey yaptınız Mi ekstra bılındıkler dışında.

Kfiliz yürüyüş dışında başka bişe yapmadım Hurma bile yemedim diyebilirim.Ama zemzem suyu buldum aldım içtim.bi Yudum doğuma girmeden.

Affedersiniz birşey sorucam bende 37 haftalık hamileğim başından beri normal istiyorum fakat çevremde hep kötülediler yok orası genişlemiş yok kqç yıl geçmesine rağmen halq ağrıyor deforme olmuş vs gibi sizde öyle birşey oldumu şimdiden teşekkür ederim

Pinar61 merhaba doğuma dair belirtileriniz var mıydı biz de 39+4 olduk hala belirti yok çok arada bel kasık agrım olup geçiyor. Gelmezse suni ile başlatılacak hiç istemiyorum.

Arzu890 merhaba hayır estetik dikiş yapıldı ve devlette doğum yaptım.Hic bı şekilde başkalarının lakirtisina uymayın yalan.Banw ebeler hemşireler bile şaşırdı bu Zaman da herkes sezaryen istiyor sana maşallah dediler.

clkz bende çok azcik suyum geldi ama patlamadı o şekilde belirti oldu nts de sancın çıkıyor mu peki? Bende çıktı azcik 2 gün sonra doğum oldu

• clkz bunu yanıtladı.

Pinar61 gecen haftaki nst de çeken sancın var hissetmiyor musun dedi ama hissetmiyordum ben. Doktor ise temiz çıkmış dedi. Çekerken bebeğim çok fazla toplanıyor daha doğrusu rahatsız oluyor aleti neredeyse tekmeliyor. Ve cihaz da bunları bence sancı sanıyor. Şuan bişey yok umarım suniye gerek kalmadan başlar

clkz bana doktorum dedi sancın çıkmış diye 2 gün sonra da kendi sancim oldu doğdu Rabbim sana da nasip etsin inşallah

• clkz bunu yanıtladı.
              • clkz bunu beğendi.

Pinar61 amin inşallah teşekkür ederim. Suni almak istemiyorum. Bugün biraz daha toplanmaları fazla ve kasıklarda sızlama var umarım dediğiniz gibi olur