• Gebelik
  • Bugün resmen Hastaneden kaçtım😳

Kızlar bugün rutin kontrolüm vardı,tam 34 haftalık olduk,servikal yetmezlik hep 28-29 mm çıkıyordu ,bu sefer 25 mm dedi doktor ,sonra nts istedi,nts de sancım vs çıkmadı ,sonra tekrar rahimde. servikal yetmezliğe bakalım dedi 10 mm vs dedi ,Beni bi korkuttu ,işte yatış yapılması lazım ,ilaç vs uygulanması lazım dedi ,bende sancım yok bebek haraketleri iyi kilosu normal neden yatış dedim,bi uzman hekimimizde görsün dedi,kapıda bekleyin çağıralım dedi ,ben arkama bakmadan çıktım resmen,,,başına böyle bir durum gelen varmı,ne gibi aksiyon alınır ,bi oğlum var 3,5 yaşında ,yatış verseler ona bakanım yok,

Yatışı kabul etmesen de en azından ciğer geliştirici iğnen yapılırdı. Neyse belki bakan doktor emin olamamıştır. Rahim ağzı kısalığın yoktur belki ağrın sancın yoksa. En azından tedbirli olursun ağrın olursa acile gidersin

ipekss inanın sabah 11 de girdik hastaneye,bi muane etti ,sonra kan idrar vs istedi ,sonra tekrar muane ,sonra nts istedi vs derken saat 4 olmuş,başım döndü resmen,2-3 doktor baktı,açıklık yok ,sancım yok ,kan tahlilinde az enfeksiyon görünüyor dedi,bide uzmanımız görsün suan vizitte işi bittiğinde sizi çağırırız diyince başım döndü iyice 🌸vizitte öyle 1-2 saate biten bişey,kalsam düşüp bayılırdım zaten 🙈1 hafta sonra tekrar kontrolüm var ona güvendim galiba

Mommysu inanın sabah 11 de girdik hastaneye,bi muane etti ,sonra kan idrar vs istedi ,sonra tekrar muane ,sonra nts istedi vs derken saat 4 olmuş,başım döndü resmen,2-3 doktor baktı,açıklık yok ,sancım yok ,kan tahlilinde az enfeksiyon görünüyor dedi,bide uzmanımız görsün suan vizitte işi bittiğinde sizi çağırırız diyince başım döndü iyice 🌸vizitte öyle 1-2 saate biten bişey,kalsam düşüp bayılırdım zaten 🙈1 hafta sonra tekrar kontrolüm var ona güvendim galiba

Edsn inanın sabah 11 de girdik hastaneye,bi muane etti ,sonra kan idrar vs istedi ,sonra tekrar muane ,sonra nts istedi vs derken saat 4 olmuş,başım döndü resmen,2-3 doktor baktı,açıklık yok ,sancım yok ,kan tahlilinde az enfeksiyon görünüyor dedi,bide uzmanımız görsün suan vizitte işi bittiğinde sizi çağırırız diyince başım döndü iyice 🌸vizitte öyle 1-2 saate biten bişey,kalsam düşüp bayılırdım zaten 🙈1 hafta sonra tekrar kontrolüm var ona güvendim galiba

__mom1 inanın sabah 11 de girdik hastaneye,bi muane etti ,sonra kan idrar vs istedi ,sonra tekrar muane ,sonra nts istedi vs derken saat 4 olmuş,başım döndü resmen,2-3 doktor baktı,açıklık yok ,sancım yok ,kan tahlilinde az enfeksiyon görünüyor dedi,bide uzmanımız görsün suan vizitte işi bittiğinde sizi çağırırız diyince başım döndü iyice 🌸vizitte öyle 1-2 saate biten bişey,kalsam düşüp bayılırdım zaten 🙈1 hafta sonra tekrar kontrolüm var ona güvendim galiba

aslanprenses_ inanın sabah 11 de girdik hastaneye,bi muane etti ,sonra kan idrar vs istedi ,sonra tekrar muane ,sonra nts istedi vs derken saat 4 olmuş,başım döndü resmen,2-3 doktor baktı,açıklık yok ,sancım yok ,kan tahlilinde az enfeksiyon görünüyor dedi,bide uzmanımız görsün suan vizitte işi bittiğinde sizi çağırırız diyince başım döndü iyice 🌸vizitte öyle 1-2 saate biten bişey,kalsam düşüp bayılırdım zaten 🙈1 hafta sonra tekrar kontrolüm var ona güvendim galiba

Arzuozturk Rahim ağzı yetmezliği kadar berbat bisey yok.Bendede var aklım çıkıyor.Ðoktoru dinlemeniz lazımdı….

Pamuk 34 haftalığız ve 1-2 hafta arası hep bu zamana kadar kontrollü geldik şükür ama 25 mm diyip ,korkutmak amaçlı 10 mm demeleri ne dmek ,dalga geçer gibi,,ve protestan ilaçta kullanıyorum hamileliğimin başından beri,sancımda yok bebekte iyi şükür ,devlet hastanesiydi bekle bekle insanın içi daralıyor vallahi,sizin kaç haftalık kaç mm nasıl gidiyor hamilelik

Arzuozturk kendi kararın elbette. Yorulmuşsundur elbette ama ben olsam beklerdim ne olur ne olmaz.

Arzuozturk Korkutmak amaçlı dediklerini düşünmüyorum.Cunku önceki hamileligimde benimki 28 mm den 3 günde 4mm ye düştü.Doktor neden korkutsunki.
              Rahim ağzı yetmezliği o kadar acı birsey ki yarın başka doktora gidin.

Arzuozturk kız niye kaçıyosun başka doktora gidip sorsana ya ciddi bir şeyse. Zaten seni zorla kimse yatırmaz imza atar çıkarsın ama biye uzmana gözükmüyosun çok yanlış…

Arzuozturk kaçman çok da mantıklı olmamış. 🙈 serviks kısalığından dolayı muhtemelen erken doğumdan korktu. Büyük ihtimalle de yatırıp ciğer geliştirici vs verip bi iki güne yatma şartıyla eve yollardı zaten. Yarın erkenden git ve yatışını yaptır derim kendini ve bebeğini riske atma lütfen keşke doktoru dinleseydim deme sonra kendine.🌸 sağlıkla kucağına al 🌸

Arzuozturk ay bu ne rahatlık ya ben 2 ay tuvalete giderken bile korktum belki ciğer geliştirici vuracaktı kaçıp gitmek ne demek buraya yazmanın ne faydası var doktor dinlemeyen bizi mi dinler