Adinn merhaba duruşmaları nasıl yaptınız, kaç haftalık oldunuz, hala duruşmaya çıkıyo musunuz, ben de adliyede çalışıyorum
Hem iş hem gebelik zor geçiyor
Aybarssena ilk 12 hafta biraz zor oluyor uyku ve mide bulantısı nedeniyle. Ama sonra rahatlamıştım ben 37 ye kadar çalıştım. İnşallah sizin de geçer hızlıca bu zamanlarınız.
Haticehrkc muhasebeciyim ben :)
26 haftalık olduk. Ne yazıkki 14.haftamda işten çıktım çok zorlandığım için
Haticehrkc evet cnm malesef hala duruşmalara çıkıyorum. 30+2 haftalığım şuan. 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Evet duruşmalar beni çok zorluyor onun haricinde iyim şükür ama hala sen çıkma yeter artık diyen yok 😉
Adinn demezler malesef, keşke söyleseydin ben rahatsız oluyorum lavabo ihtiyacım oluyo bi şeyler atıştırmam gerekiyor sık sık diye deseydin. Ben söyledim bakalım şimdilik bu hafta çıkmadım haftaya Allah kerim 😂
Haticehrkc herkes kendini düşünür adliyenin kuralı budur. Kim takar ki
Haticehrkc sizin adınıza sevindim
Adinn bu konuda kesinlikle haklısınız malesef öyle ama sizin durumunuz da çok ayrı tutulması hassas olunması gereken bi durum, umarım bundan sonra hassasiyet gösterirler
Adinn teşekkür ederim 🙏🏻 ben de söyleye söyleye anca yaptırdım bu düzenlemeyi çünkü normalde de tansiyonum düşük duruymada da bi şeyler atıştırmayınca iyice düşüyo birkaç kez şahit olunca ses çıkarmadılar düzenleme yaptılar
Aybarssena hamileler 7 buçuk saatten fazla çalışamaz hastaneden hamile bildirii raporu al ve iş yerine ilet en azından çıkış saatini değiştirirler ve belkide böyle daha az yorulursun
Ben de öğretmenim
Haticehrkc ben de ögretmenim. Şuan 24 haftalık hamileyim. Çalosarak bu süreci geçirmek hiç kolay değil gerçekten. Sürekli ayaktayım ders anlatıyorum. Nöbet tutuyorum okulda sürekli merdiven in cık yapıyorum. Vücudum biraz alıştı artık ama ilerleyen haftalarda beni ne bekliyor bilemiyorum. İnşallah bende 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum.
Aybarssena başka bir çocuğunuz yoksa yine bir tık daha idare edilebilir oluyor. Sizi çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum 3 yaşında bir oğlum var bende okul öncesi öğretmeniyim hiç otur falan yok çok zor oluyor yinede haklarimdan yararlanamak için devam etmeye çalıştım ilk donemler o kadar zor ki bulantı kusma açlık şimdi 18 oluyiruz çok şükür artikydaha iyi eğer biraz sabredebilirseniz sizde eminim daha iyi olacaksınız ama hiç dayanamıyorsaniz tabiki canınızdan kıymetli değil hiç birşey
Bende 32 haftaya kadar çalıştım gerçekten çok zordu
Aybarssena ben de hemsireyim artı 3,5 yaş ergen cocugumla beraber ilk trimesteri zor atlattim ,2 . Trimester daha rahat geçiyor işten çıkmayın bence ama rapor alabiliyorsaniz rapor alın 3. Trimester yine zorluyor zaten 32. Hafta raporunda ayrilirsiniz calisamaz olarak
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum, ilk haftaları rapor alarak geçirdim. Biraz da evden çalıştım şirketin müsade etti. Uyku hali, koku hassasiyeti vs hiç geçmeyecek gibi geliyor ama 2. Trimesterda daha rahat ve enerjik olunuyor. Koku ve yemek hassasiyeti kalmıyor birçok kişide. Eğer annelik rapor hakkınızdan istiyorsanız bir şekilde sabretmek mantıklı. Önemli değil derseniz imkanınız varsa tabi ayrılmak da bi seçenek.
Baharatajanova öncelikle bebeğinizi sağlıklı kucağına almanızı temenni ederim 🙏🏻 ilerleyen zamanlarda daha çok ağırlaşacağız daha zor olacak gibi. Hareket etmek gerekiyo diyolar ama zorluyosa napalım merdiven inmek neyse de çıkmak gerçekten çok zor ben de çıkamıyorum zorlanıyorum. İlerleyen haftalarda yuvarlanırım bi gidişle 😂