Merhaba kızlar 8+3 haftalık hamileyim. Muhasebeciyim aktif çalışıyorum ama çok zorlanıyorum sürekli yoruluyorum ve uykum geliyor halsizim çalışmaktan yoruluyorum. Yemekhanede yemek yiyemiyorum evden götürmeye çalışıyorum ama o da pek mümkün olmuyor. Yorgun argın eve gidince yemel hazırlamaya vaktim ve enerjim olmuyot hemen uyuyorum. Ne yapacagım işten mi çıkmalıyım fikir verin lütfen
Hem iş hem gebelik zor geçiyor
Aybarssena Bende çalışıyorum iş yerimde yemek bile yok hergün yanıma ne koysam diye düşünüyorum akşam yemeği ayrı terane müdürlerle konuştum yarım güne düşürdüm çalışmamı fırsatın varsa sende öyle yaptır maaşımda düştü ama napalım böyle daha iyi gibi bende 17.haftadayım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende Adliyede çalışıyorum 5-11 haftalar arası acayip zorlandım. duruşmalar falan aşırı zor geçiyordu benim. Duruşma olmadığı günler hiçbirşey yapamıyor hep yatmak istiyordum. Doktorunuzla konuşup birkaç hafta rapor alabilirsiniz ben en son çare öyle yapmıştım. Biraz zaman geçince biraz daha vücut alışıyor mu bilmiyorum ama daha iyiydim sonralarda. Yani en azından dayanacak gücüm gelmişti
Aybarssena vitamin desteği alabilirsin bende de dönem dönem oldu ocean momy kullandım yorgunluk ve uyku durumunu alıyor kendini zinde hissediyorsun
Aybarssena bende muhasebeciyim 4 aylik olana kadar zor çalıştım sürekli oturmak zordu uykum geliyordu ciktim rahatladim
@Aybarssena bende muhasebeciyim sizin gibi evden getiriyorum getirmeye çalışıyorum yemeğimi. Uyku durumu yemekten daha zorluyor beni. Onada pek çözüm yok diyorlar. 🤷♀️ Üç ayın sonunda daha iyi oluyormus onu umutla bekliyorum.
- Düzenlendi
Evet ilk 3 ay çok zor geçiyor malesef. Ama sonra enerjin artıyor
Aybarssena benimde ilk zamanlarım ekrana bakarken uyuklayarak geçiyordu çok şükür 23. Haftaya geldim. 8 4 çalışıyorum
Aybarssena yukarıdaki yorumlara katılıyorum ilk zamanlar işyerinde çok halsizdim bu dönem geçince rahatlıyorsun vücut adapte oluyor
Aybarssena Bende özel bir şirkette çalışıyorum + stresli departmanda vazifeliyim bazen çıkmak istediğim anlar oldu ama bebek doğunca hatta daha doğmadan maalesef paraya ihtiyaç var diye sabrettim son 3 ayım direniyorum acılar dünya🤣
Rapor al canım
femme bende bu ayıda bitirip çıkmayı düşünüyorum daha fazla dayanamıcam
Dnzkrmz bu ayıda bitirip çıkmayı düşünüyorum bende 3 aydan sonra düzgün beslenmem lazım ve asla çalışırken yapamıyorum
Aybarssena Merhaba ilk zamanlar öyle oluyor biraz idare et bence sonra geçiyor birde yediklerin enerji veren şeyler olsun 🌸
Aybarssena rapor al istersen
Adinn merhaba duruşmaları nasıl yaptınız, kaç haftalık oldunuz, hala duruşmaya çıkıyo musunuz, ben de adliyede çalışıyorum
Aybarssena ilk 12 hafta biraz zor oluyor uyku ve mide bulantısı nedeniyle. Ama sonra rahatlamıştım ben 37 ye kadar çalıştım. İnşallah sizin de geçer hızlıca bu zamanlarınız.
Haticehrkc muhasebeciyim ben :)
26 haftalık olduk. Ne yazıkki 14.haftamda işten çıktım çok zorlandığım için
Haticehrkc evet cnm malesef hala duruşmalara çıkıyorum. 30+2 haftalığım şuan. 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Evet duruşmalar beni çok zorluyor onun haricinde iyim şükür ama hala sen çıkma yeter artık diyen yok 😉
Adinn demezler malesef, keşke söyleseydin ben rahatsız oluyorum lavabo ihtiyacım oluyo bi şeyler atıştırmam gerekiyor sık sık diye deseydin. Ben söyledim bakalım şimdilik bu hafta çıkmadım haftaya Allah kerim 😂