Mervenin Meli aynen bende öyle hamileliğimde çok zor geçiyor zaten hep bir pimpiriklik içindeyim inşallah altından kalka biliriz minik bebişlerimize güzel güzel bakarız😇🙏🏼
Hafizeipek reinamm benim bu yaşta bile gözümü korkutuyor erken mi acaba diyorum da o yüzden sordum sorun bende mi acaba diye 😀
Hafizeipek reinamm 😂😂😂😂 eskiden cumartesi geceleri gezip eğlenirdim şimdi evde oturup süt içiyorum party hard😆😆
reinamm Hafizeipek hiç hatırlatma ya😂 kutsal Cumartesi 😂 taksim kadıköy😂 şimdi pijama terlik ballı süt😫
E23ww Korkma ama kimseyede kulak asma bol bol arastr doktorlara danis neyi nasil yapacagini kimsyei dinleme derim.bende 21 yasindayim 2nciye hamileyim 5 aylik kizim var
YagizAsyaMom Hafizeipek benim bacağımın arasında kaya varmış gibi ağrım oluyordu kemiklerim fln ağrıyor oda çatı ağrısı oluyormuş onu da öğrendim 🤣
Hafizeipek YagizAsyaMom benim ilk aylarda vardı o ağrı çatı ağrısı olduğunu bilmiyordum ben de şeyim ağrıyo diyip duruyodum evde 😂😂😂😂😂
YagizAsyaMom Hafizeipek vallahi şeyim ağrıyor şeyim ağrıyor diyorum eşimde şeyin neresi Merve beni delirtme oranın ismi yok mu Alla sen diyo 🤣🤣