Hafizeipek YagizAsyaMom 32 haftalık benim 26 Ocak gözüküyor şimdilik 😋 birşey sorcam karnım taş gibi oluyor bu ara benim doktora soruyorum normal diyor burda okuyorum karnım sertleşti doğurdum diyolar 😂 sende var mı böyle bişey ?
Mervenin Gerçektende çok küçükmüşsün sağlıkla gelsin bebeğin inşallah🙏🏼 Ben 24 yaşındayım kendime küçüğüm diyorum ve baş ede bilirmiyim diye düşünüyorum. Gerçekten çok araştır çok gebelikle ilgilimtap ver araştır ve çok oku
YagizAsyaMom Hafizeipek Bi ara çok vardı 4 5 gün gazdan oluyor dedi doktorum bolca yoğurt yedim yürüyüş yaptım gaz problemim kalmadı 🤣🤣 ama hala karnımın üstü taş gibi sanki böyle üst tarafıma kaya parçası oturmuş gibi 🤣🤣
Hafizeipek YagizAsyaMom benim de aynen kasik tarafında birşey yok midemin olduğu yer sertleşiyor akşam yemekten sonra acaba çok yiyorum diye mi 😂😂😂bana bir kere hazımsızlık problemi az az sık sık ye dedi ben de çok çok şık sık yiyorum galiba 😂😂😂😂😂
Hafizeipek Kadir3565asli Askmeysesi kızlar yargılamak için değil gerçekten meraktan soruyorum o yaşta evlenirken hiç korkmadiniz mi ? Üniversite falan da mı okumadınız ? O kadar sorumluluğu nasıl aldınız o yaşta ? Hani ev işi yemek temizlik eşiniz bebek falan büyük sorumluluk bence 🤔
YagizAsyaMom Hafizeipek ye ye bolca yoğurt ye hem idrar yolu enfeksiyonu olmazsın hem seni rahatlatır.başka dertlerin var mı 🤢
Hafizeipek YagizAsyaMom yok işte 2 gündür ilk defa akşamları kasılma oluyor böyle ondan merak ettim şimdiye kadar birşey olmadığı için. Bir de geçen hafta ütü yaparken sırtım ağrıdı o kadar. Sen de neler var ? 😆
YagizAsyaMom Hafizeipek benim bacağımın arasında kaya varmış gibi ağrım oluyordu kemiklerim fln ağrıyor oda çatı ağrısı oluyormuş onu da öğrendim 🤣
Kadir3565asli Hafizeipek korksaydım evlenmezdim zaten severek evlendim lise ikiye kadar okudum yemek temizlik ev işi fln da biliyorum çok şükür iki küçük kardesimi de bzi sorunlardan dolayı ben büyüttüğüm için bebek de zor gelmiyor bana 🤔👍