Kaykinadile Seymasya normal biberondan kolay emdikleri icin memeden emmeyi bırakabiliyorlar kaşık biberondan kendiniz sıkıp verdiğiniz için daha iyi oluyor diyor uzmanlar Seymasya
minikmucizeemaak Seymasya Ben hem 0-6 hem de büyük olan Philips avent biberon aldım, emzik de de Philips avent aldım
Merve-GB Seymasya Ben normal biberon aldım chicko markasının emzik olarak da philips avent aldım 0-6 ultra soft
nunusmom Seymasya Philips avent almıştım biberon olarak ama çok akıtma yaptı hiç memnun kalmadım doğum so rası baya sıkıntıya soktu bizi eczaneden lansinoh aldım ve çoook memnun kaldım. Emzik olarak bnm kızım damaklı emzik emmedi hiç hala da emmez. Damaksız kauçuk ile başladık bibs tercih ettik. 4-6 hafta da bi değiştiemek gerekiyor ama kauçuk emzikleri 1 yasından sonra silikon damaksız emziğe geçtik frigg marka. 😇
mekselinaa Seymasya Biberon daha almadım ama emzik avent soothie aldım birde bibs kauçuk emzik aldım ikisini deniyecem tutmaz belki diye çok almak istemedim
eczsimay biberon lansinoh, emzik philips avent. biberonu philips avent seçmeme nedenim etrafımdaki annelerin çok sızdırdığını söylemesi, ondan vazgeçtim.
muallime54 Emzik avent biberon Dr browns aldım. İşe erken başlayabilirim, bizde biberon zorunlu tercih oldu. Dr browns biberonlar pahalı ama gazı azalttığı için yeğenimde kullanmış memnun kalmıştık.
senasu Seymasya daha taze anne olarak söylüyorum chicconun natural feeling setinden çok memnun kaldım. Sütüm ilk gün gelmedi ama memeden ayırmadan yandan şırıngayla mama verdik ve çok şükür şimdi emiyor. Emziğini çok iyi kavradı çok beğendi bebişim 👶🏼
nsle Ftkn teşekkür ederim. Herkesin bi tecrübesi var bizde ne duyup görürsek deniyoruz kafa karıştırıyor inşallah sorun yaşamayız
Minis122 Seymasya emzik wee bayb almistim tutmadi ardinda awent aldim. Basta tutar gibi oldu ama. Suan tutmuyor gene 24 gunluk arada cani isterse 5 dk gecmeyecek sekikde tutuyor ama. Cok nadir awebt cok cok iyi
zumrasmom1 Seymasya eşim Philips avent yenidoğan set almış içinde emzik de var. Henüz kullanmadım ama güzel gibi
Adennisa Seymasya kasik biberonla genellikle yarik dama vb rahatsızlığı olan bebekler ememedigi için kullaniliyor