Kurabiye93 Seymasya Phillips avent aldım set ama gebe epitiminde ebeler onu bıle kullandırtmak ıstemedıklerını söylediler meme reddi oluyormus . Sadece kaşık Biberon önerildi.
Cey_Cey_ Seymasya 6 günlük anneyim Philips avent kolik olan biberondan almıştım çok memnunum bebeğim çok güzel tuttu
Deletedmom0071 Seymasya avent kullandıklarım arasında en iyisiydi. Yeni gibiler ben 2. Bebeğe de sakladım şimdi kullanıcaz inşallah 🌸
gunesinannesi_ Seymasya biberon tommee tippee aldım anne memesine yakın diye cam olanı tercih ettim emzik de normal wee baby aldım
Esum Seymasya senin nasıl kullanacağını da ilgili canım aktif olarak emzik vermeyi susunuyosan meme reddi olmaması için ona uygun bişey alabilirsin biberon da öyle. Ben ilk oğlumda uykuya dalış harici pek emzik vermedim wee almıştım yumuşak uçlu şimdi hamileliğimde de onu tercih ettim
Hulya06 Seymasya Biberon Lansinoh,emzik philips avent oğlumda bunlari kullanmıştım şimdi kizim içinde aynısını tercih ettim
babyasyanil 2 biberon var bende, biri mamajoo biri lansinoh. Lansinoh kullandıgımda cok gazlı oluyor bebeğim ama mamajoo da öyle bi durumla karşılalmadım. Emzikte avent var ama tutmadı
vanilyali99 Yenidogan como tomo aldim en iyisi.avent setini de almıştım. Emzik olarak da iki çeşit avent aldim duruma gore
Rsahbaz Seymasya ilk bebeğimde philips avent meme başı emziğini kullanmıştık çok memnun kaldım inşallah nasipse ikinciye de kullanmayı düşünüyorum
ipekravzaninannesi Bende biberonu philips avent aldım emzik almayı düşünmüyordum ama bi tane olsun diye wee aldım
34Meltem12 Seymasya İkisinide Avent tercih ettim ama sonradan fikrim değişti tekrar almam gerekirse tommee tippee alırım net. Avent sadece adı var bence