Aybuke_35 Arassimo evet 22. Haftamda sol bacak toplardamarim tikandi onun etkiside var tabi riskli gebelik zaten
Rabissssscee Hilalgurce eşimde bende minyonlukla uzaktan yakından alakamız yok 🤷🏻♀️ eşim 185 boyunda 120 kg ben 170e yakın güncel olarak 102 kiloyum 🥲
Ulvana Gumus25 bende öyle 2 doz oldum ama artık geçti diyorlar 36+3 teyim doğsa o ciğer geliştirici bir etki etmez diyorlar
__Aysenurrr__ Aybuke_35 merak etmeyin benim bebişte sizinki gibi idi geriden geliyordu şuan 37 haftalık olduk 2kilo 650 gramız son haftalarda 350 450 gram alıyor içinizi ferah tutun 🤗
Sm135 Aybuke_35 benimde 31 de 1500 gramdı. Plesantam kalınmış benim ne yersen ye ne kadar sağlıklı beslenirsen beslen çok kilo almaz dedi ama ben yinede sürekli kaşar ceviz süt muz yiyorum🥹 sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar 🥰
1melekannesi3858 Ulvana kuzu belkide 3Tospikannesi ve senden önce ben doğurabilirim benim.agrim.cok dünden belli bugün de var dünde vardi karnımda da ağrı var ama özellikle alt taraf ağrısı serklaj olmadan önceki ağrım.ile bire bir
1melekannesi3858 Gumus25 kuzu ciğer geliştiriciden 24 saat içinde mi 48 saat içinde mi doğum gerçekleşirse etkisi oluyormus ama bu süreyi geçince etkisi kalmiyormus
Ulvana Gumus25 bilmiyorum valla benim erken doğum riskim yokdu doktor yatı işte o iğne enfeksiyona da iyi geliyor o yüzden yaptı