Ulvana Gumus25 bilmiyorum valla benim erken doğum riskim yokdu doktor yatı işte o iğne enfeksiyona da iyi geliyor o yüzden yaptı
Maestro-1 Aybuke_35 Bol bol peynir yumurta et ve balık tüket benim de bebeğim çok zayıftı doktor bunları yememi söyledi bıkana kadar her gün aralıksız yedim ve bi haftada 1 kilo aldı resmen hiç canını sıkma biraz protein ağırlıklı beslen
Asel-2023 ZumrasMom_ canım ben gittim muayeneye bebeğim 1 kilo 20 Gr olmuş doktor gayet normal dedi ☺️
Syma_07 Aybuke_35 37 de 2350 gram doğdu 1 aylık oldu şimdi gör bide çok çabuk topladı bı sorun olmadi
cicegim_234 Syma_07 benim ablamda dogum yaptı bebegi 2100 dogdu sizinki mama mi yiyi emiyo mu bzimki mama yiyo
Bebegiveannesi Aybuke_35 son haftalarda alıyor bebişler kiloyu sağlıklı olsun takmayın kafaya bol süt için günde 2 bardak yağlı süt 😊
yeninesilanne-99 Ben 35+6 haftalık hamileyim, bebeğim 3100 gram, nasıl alıyor kiloyu bilmiyorum, normal besleniyorum özel bişe yapmıyorum
cicegim_234 Syma_07 ilk basta ablamda pyle yapti sonra kendiliginden emiyo zor olmuyo mu zor oluyodur
Zeynep_Sedat Aybuke_35 benim ilk oğlum zayıftı doktor bana hemen muz ceviz kaşar peynir bunları bol tüket direk bebeğe kilo yapsın dedi 3460.doğdu
mother2 Aybuke_35 benim annem kardesimi de bu kilo da doğurmuş görsen 180 cm şuan hiç demessin yani bu çocuk küçük doğmuş ve doğunca hemen de kilo almış öyle küçük Bi bebek de değildi