ZumrasMom_ Asel-2023 mutlaka yaz ya kafama çok takıyorum. Bizim en son 27+5 te 950gr ve 34 cm dedi doktor
Nisn23 ZumrasMom_ Benim 27+6 da 1150 gram 36 cm de boyuydu. Doktorum boyu için kısa demişti. Size normal, mi dedi?
Asel-2023 ZumrasMom_ canım ben gittim muayeneye bebeğim 1 kilo 20 Gr olmuş doktor gayet normal dedi ☺️
Ygmrcylin Ben 32 haftadayım 2 kilo 10 gram .. yediklerim dondurma , tavuk kaşar bazen yumurta tarzı sende ağırlık ver bunlara cnm streste yapma
Aybuke_35 Ygmrcylin cok dikkat ediyorum surekli protein agirlikli besleniyorum ama yaramiyor malesef bebegime saglik Olsun
ZumrasMom_ Nisn23 normal dedi ama ben devlete gittim bu sefer hani olur da doğum devlette olursa kaydım olsum diye haftaya kendi doktoruma da gidecem
Nisn23 ZumrasMom_ anladım zaten genelde bu boy kiloda oluyorlar ama bende emin olamadım doktor öyle diyince.
Gumus25 Aybuke_35 37 haftalık 2020 gram doğdu kızım. Kan akimlarinda sorun vardı kötülemeye başlayınca doktor alalim dedi. Sadece minik biraz ama bir sorun yaşamadık hamdolsun 2 haftalık olduk bile 🤲🥰 iyi düşünün moralinizi bozmayın
1melekannesi3858 Gumus25 asko sende serklajli gebeydin hatırladım normalde kilosu ne kadardi bebisin ciğer geliştirici vuruldunmu
TomrisHanim Aybuke_35 canım yumurta kefir yoğurt ye tüket kilo alırım deme sakın bazı anneler kilo almamak için yemiyordu bebekler küçük doğunca da cikcik ediyor sorunu bebekte buluyorlardı
Gumus25 Ulvana 33.haftada ciğer geliştirici vurulmustu. Kuvöze girmedi sağlığı iyi 🤲 sadece kilosu düşük şimdi almaya başladı 2 haftalık oldu 😊
Gumus25 1melekannesi3858 evet serklajliydim konusmustuk😊 ben 33 Haftada ciğer geliştirici vurulmuştum kanama olmuştu çünkü. 37+2 de Doğum yaptım. Kilosu biraz geride gidiyordu zaten ama organ gelişimi tamamlanmış çok şükür. Kan akimlarinda sıkıntı olunca erken aldı doktorum
1melekannesi3858 Gumus25 Hım anladım.canim 33 deki vuruldugun ciğer geliştirici faydası olmuş mu ki beniminkin de gelismi geride kan akımı suyu nst kalp atışı sknti yok da
Aybuke_35 Arassimo decavit kullaniyorum Ne kadar guzel beslensemde kan akisindan besin fazla gitmiyor malesef
Rabissssscee Hilalgurce eşimde bende minyonlukla uzaktan yakından alakamız yok 🤷🏻♀️ eşim 185 boyunda 120 kg ben 170e yakın güncel olarak 102 kiloyum 🥲