Kızlar 50 dakikadır suni almaya başladım dualarınızı eksik etmeyin, doğum da edilen dualar kabul olurmuş bende size edeceğim inşallah 🥰🤰🏻
Vee Doğum Başladı… 🙆🏻♀️🥳
hamzaaybarssmom Rabbim bir avazda kurtarsın bana da dua et doğsun artık 39+1 olduk 🥴
hamzaaybarssmom Rabbim yardımcın olsun sağ salim doğurursuz inşeAllah
Youngmotherr Amiin 🤲🏻 Rabbim size de sağlık sıhhatle en hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
ZeynalNaibee Cümlemiz inşallah Allah razı olsun 💕🌸🤲🏻
hamzaaybarssmom sağlıkla kucakla inşallah bir avazda senin yerinde olmak bana o kadar imkansız geliyor ki lütfen bana da dua et
hamzaaybarssmom
Sag saglim kavusun insallah kolaylikla…
Buradaki annelerin de evlatlarina sagliklica kavuşmaları icin dua eder misiniz simdiden Allah razı olsun. Ömrü guzel olan hayırlı nir evlat olsun insallah😍
hamzaaybarssmom Rabbim kolay su gibi geçen bir doğum nasip etsin inşallah,sağlıkla kavuşun bebeğinize 🤲🤲bende 39. Haftamdayım beni de dualarınıza katın lütfen 🥺🤲
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun,sağlıkla kolaylıkla bebeklerimiz gelsin inşallah 🤲🤲
23kubra23 Allahım size de nasip etsin inşallah bu hayatta imkansız diye bişey yok bunu sakın unutmayın ben ilk bebeğim de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında Pcos olduğumu bir çok yumurta olduğunu ama yumurtlamam olmadığını söylediler kiloluyum diye çok olumsuz konuşan oldu ama Allah ol dedi mi oluyor hiç ummadığım anda tedavisiz hamile kaldım inşallah sağlıkla sıhhatle size de nasip olur hiç ummadığınız anda en güzel mutluluklar seni bulsun inşallah 🥰🌸
hamzaaybarssmom bir avazda kurtul inşallah ben de yarın sezaryene gireceğim inşallah dualaşalım🥹
umudum23 Geldiğimden beri dualarımdasınız Allah sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizin yavruları sağlıklı hayırlı salih evlatlar olsunlar inşallah 🤲🏻💕🌸🥰
hamzaaybarssmom amminnnn Allah yardımcın olsun
Bsrozby Amin Allah razı olsun siz de en yakın ve hayırlı zaman da sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🥰💕🌸
Bsrozby Amin inşallah 🌸💕
hamzaaybarssmom amin 🥹çok duygusalım 😭😭
HeycanliMommy İnşallah canım senin de su gibi bir doğumun olsun ağrın sızın hiç olmasın inşallah 🥰🌸
23kubra23 Umutsuzluğa yer yok hem ne diyorlar Allah var gam yok Rabbim dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın hepimize 🤲🏻🌸
Rabbim yardimcin olsun saglikli bi sekilde. bebisine kavuşmayi nasip etsin 🙏😇