• Doğum
  • Vee Doğum Başladı… 🙆🏻‍♀️🥳

23kubra23 Allahım size de nasip etsin inşallah bu hayatta imkansız diye bişey yok bunu sakın unutmayın ben ilk bebeğim de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında Pcos olduğumu bir çok yumurta olduğunu ama yumurtlamam olmadığını söylediler kiloluyum diye çok olumsuz konuşan oldu ama Allah ol dedi mi oluyor hiç ummadığım anda tedavisiz hamile kaldım inşallah sağlıkla sıhhatle size de nasip olur hiç ummadığınız anda en güzel mutluluklar seni bulsun inşallah 🥰🌸

umudum23 Geldiğimden beri dualarımdasınız Allah sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizin yavruları sağlıklı hayırlı salih evlatlar olsunlar inşallah 🤲🏻💕🌸🥰

Bsrozby Amin Allah razı olsun siz de en yakın ve hayırlı zaman da sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🥰💕🌸

23kubra23 Umutsuzluğa yer yok hem ne diyorlar Allah var gam yok Rabbim dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın hepimize 🤲🏻🌸

Rabbim yardimcin olsun saglikli bi sekilde. bebisine kavuşmayi nasip etsin 🙏😇

hamzaaybarssmom
          Aklim sizde cok kaldi yorumumu gorurseniz dogum yaptığınızda burayi günceller misiniz merwk ediyorum insallah sag saglim kavustuk haberinizi aliriz 🥰

umudum23 Sağ salim kavuştuk çok şükür fakat suni sancıyı hissedemedim bundan dolayı açıklığım bir türlü ilerlemedi doktorum günü dolduğu için risk almak istemiyorum dedi sezaryen oldum hayırlısı böyleymiş diyorum 🤷🏻‍♀️

hamzaaybarssmom
              Saglikla kavusmussunuz cok sukur gerisi onemli değil. Agriniz sanciniz var mı? Durumunuz nasil