Arzu_Ak Asl-stc Allah izin verirse 15 gün sonra kızıma kavusucam adıda Asel Zümra olucak🌸 Asel:Cennetteki bal ırmağı anlamında Zümra:Güzel ahlaklı,güçlü,bilgili,cesur anlamlarını taşıyor
Ebruyldz356 Asl-stc Merhaba sen bensin resmen bizde 31.4 olduk Benimde içimde kararsızlık var neden bilmiyorum bizde Beren koymayı düşünüyoruz 🌸 Sağlıkla gelsinler inşaAllah ♥️
Sevde96 Ben de Mihra veya Laren koymayı düşünüyorum, Beren de çok hoşuma gidiyor. Diğer önerilerim; Mehru İpek İnci Hüma Meriç Vera Neva Betül Lalin Elis Zümra Luna
Nrbnuzeze Asl-stc 21+2 deyiz kizimla beraber Asel Afra koymayı düşünüyoruz. Herkes daha karnımdayken Aframız Aselimiz diye sevmeye başladılar bile. Anlamları birbirine uyumlu söylenmesi kolay diye düşünüyorum. Rabb’im evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼 Asel cennet ırmaklarindan akan bal Afra ise ayak değmemiş temiz pak toprak anlamına geliyor BAL TOPRAĞIMIZ ❤️
Tugceinciuak Asl-stc Ben bebegime İnci Umay ismini koycam inşallah ama isim soyisim seklinde numerolojik analizini cikardim ona gore karar verdim ismine
Sevde96 NewMom___ 😂😂Hiç öyle düşünmemiştim😂 Vera diyince aklıma ilk Nazım Hikmet gelir🥰 Hem günümüze uygun bir isim hem de anlamı güzel. Günah ve haramdan kaçınmak demek. Yurtdışında yaşıyorum burda Vera’yı Fera diye okuyorlar o yüzden koymuyorum yoksa ilk koyacağım isimdi🥰
Togcee Asl-stc ben de elisa düşünüyordum ama Meyra yı istedi eşim anlamını daha çok beğendim ve biz de Meyra koyacağız 25.haftadan selam!(: