Asl-stc BirazbundanBirazondan1 baharı bende çok beğeniyorum 1 ay önce çok yakın bir akrabamız koydu o yüzden koymaktan vazgeçtim
Asl-stc Ozgeliii ben beren isminin Ebced değerine kadar baktırdım isim soyismi olarak bakıyorlar çok güzel dönütler aldım ama hala başka isim bulur muyum düşüncesi var neden bilmiyorum
Cey-cey İki kızım var Beren 12 yasında masallah akıllı uslu dersleri iyi adının anlamı gibi Akıllı uslu kadife kumas Digeri asya yüsra Yüsrayı ben istedim 5 sene tedaviler düsükler kayıplarda hep insirah suresini dinledim orda yüsra deyince gözlerim dolardı Anlamı ne ki isim olurmu falan diye arastırdım Koymaya karae verdim Baktm yüsrayo herkez diyemiyo Asyayı kızım ve esim istedi Yüsra. Zorluklardan sonra geln kokaylık insan yükünü hafifleten Asya şifa veren tedavi eden Demek 👼🏻
Sinemasya Cey-cey bende Asya koyacağım kızımın adını isim analizinde ki gibi mi kızınızın huyu suyu biraz bahseder misiniz 🥰
Biyologannee Asl-stc Beren çok güzel. Bende kızıma Leyla ismini koyucam ama Beren de aklımda kalmıştı 🌸
kibarim_41 Benimde kizcem olucak Allah’ın izniyle Alya Sare koyucam 😇 bende çok isimlere baktım en son buna karar werdim 🤗
Rabissssscee Asl-stc Ahsen Liya olacak nasipse 🌸 Ahsen - en güzel yaratılış biçimi gibi anlamlarda Kuran’da geçen bir isim eşim istedi Liya - sabırlı, sabrın en güzel hali gibi anlamları var 8 sene sonunda olunca bunuda ben istedim ☺️
Kubrakarahan Asl-stc 30. Haftamdayım kızımın adını Arya koyacağım nasipse💖 Ama ek olarak Lina-liya-Sare-helen-mihra-Afra-Azra da düşünülebilir🧚♀️
Babyakca2891 Deletedmom0071 ya bu ismi görünce o kadar çok sevindim ki 2015 yılından bu yana kızım olursa koyucam demistim yakın arkadaşım koydu hala içimde uktedir bu isim sağ salim kucağınıza alın inşallah feryal kızınızı 🤲🤍🤍
Esomete Beren, asya düşündüğüm isimlerdi ama beren cok yaygın oldugundan , Asyadan da etraftan olumsuz tepki alınca vazgeçtim. İpek olacak sanırım ama halen alışamadım tam olarak..
leylaAraf Benim kızım olursa eflin su, Umay, Efruz, Aydilge yada aybilge diye düşünüyoruz eşim ile ama bakalım dhaa güzel bulursak değişebilir
Yesimakkoc leylaAraf Masla mihra ismide güzel kulağa hoş geliyor Lorin, asel lina, zümra bu isimleride beğeniyorum benimde daha cinsiyeti beli olmadığı için karar veremedim erkek olursa atlas düşünüyoru eşimle kız ismine karar veremiyorum bi türlü