Ays06 Asel Nil koymayı düşünüyoruz ama hala kafamız karışık 24. Haftada olmanın verdiği karışıklık diye düşünüyorum 😊
Sevde96 NewMom___ 😂😂Hiç öyle düşünmemiştim😂 Vera diyince aklıma ilk Nazım Hikmet gelir🥰 Hem günümüze uygun bir isim hem de anlamı güzel. Günah ve haramdan kaçınmak demek. Yurtdışında yaşıyorum burda Vera’yı Fera diye okuyorlar o yüzden koymuyorum yoksa ilk koyacağım isimdi🥰
Sinemenem Asl-stc Bende ilk duyduğumda Beren ismine ısındım ve koydum şuan 35 hafta gebeyim bence güzel ve modern isim
Yagmurozdemir Ozgeliii ben de aden istiyorum ama şuan 10 bebekten 7sinin adı aden. Okula başladığında sınıfında bile 3 4 tane belki aden olacak diye vazgeçtim sanırım
Yesimakkoc leylaAraf Masla mihra ismide güzel kulağa hoş geliyor Lorin, asel lina, zümra bu isimleride beğeniyorum benimde daha cinsiyeti beli olmadığı için karar veremedim erkek olursa atlas düşünüyoru eşimle kız ismine karar veremiyorum bi türlü
leylaAraf Yesimakkoc bizde karar veremiyorz cinsiyette tam belli değil doktor kız dedi ama 12.haftada biraz daha bekleyeyim ysnilma olur diye
tubamutluu Benim eşimle tüm özel günlerim Eylül ayında oldu. Nişan nikah kına düğün tüm özel günlerim eylül ayına geldi, ee bebeğimde sanırım Eylül de olucak, İsmi için Eylül de netleştm ve bende şuan 32.haftadayım :))
Yasemen06 Ncu haftaya girdik eşim çok kararsız isim konusunda dün en son israrlarim sonucu Meryem Hafsa olabilir dedi ttekrar vazgecmezse 🤭 bende Meryem Hafsa veya Zeynep Sare olsun istiyordum
Maryee İlk kızımın ismi nisanur ikinci kızımın ismi eslem asel üçüncüde Allah’ın izniyle inşallah esila olcak 😊
KE_A Asl-stc Bizde Beren ve Laren arasında kaldık , Beren ismine tamam bu olsun diyemedim nedense Laren daha çok içime sindi Laren koyucaz kızımızın adını 🥰 Bu arada Laren isminin anlamı ; İyi huylu, temiz ve dürüst 🥰
12eslem_yaren Carpediem_7 Ben çok memnunum isminden anlamı da çok güzel Allah.a teslim olan kişi günahsız ve değerli olan demek