Tklc Asl-stc kızımın ismi Almila Meryem bir kızım daha olursa eğer Aybüke Zeynep olsun istiyorum bunun haricinde Gökçe, Mihran, Mihrimah, Elif, Alin, İlay çok güzel isimler fikir olsun 🥰
Yesimakkoc leylaAraf Olabilir bende olmadı henüz olmasında sizin mide bulantınız oluyomuydu benim mide bulantım yok sadece bazı kokulara hassasiyet oluyor o kadar
leylaAraf Yesimakkoc mide bulant aşırı derecede var o yüzden kıla verdim alamadım hiç ama 1.tremstirin sonundayim diye mi nedne bilmiyorum bugünlerde azaldı
Heidihat Asl-stc bende Firdevs nur istiyorum insallh ama cinsiyet kesin değil şüpheli kıza benziyor dendi
Dilarayy Kızımın ismi Livanur 💓 şimdi ikinci kızımızı bekliyoruz ben Mihra yada Laren düşünüyorum babası Asenat diyor bizde henüz karar veremedik🙈
Bebeksu Bizde Mihrimah Verasu katacağız nasipse. Bir çoğu gibi bende çok geç karar verenlerdenim. Hala da herşeye kılıf bulanlar mevcut. Yok mihrimaha Mihriban derler yok senin adın Bengisu çocuğuna niye su katıyorsun yok Vera yağ markası o ne öyle. İnsanlara kulaklarımızı tıkadığımız zaman mutlu olacağız galiba diğer türlüsü çok zor çünkü 🤦🏻♀️
Rukiyegarip Bende Mercan koymayı düşünüyorum ama eşim Zeynep diyo bugün akşam kura çekimi olcak hangisi çıkarsa 😍😅😇