Eceee Asl-stc bizde en başından karar verdik eşimle birlikte Lidya olacak kızımızın adı cennetten bir bahçe, güzel ve soylu kimse anlamına geliyor 🩷🌸🫶
Ares35 Asl-stc bende Aysu koyacağım uzunca bir süre düşündükten sonra benim ismimede uygun çok şükür 🙏
Eesraazman Benim hep hayalimdi kızım olursa hiç düşünmeden İkra koyarım diyordum çok şükür kızım olduğunu ögrendiğimde direk İkra dedim eşimde çok begendi manasıda çok güzel🩷
mervesrhn16 Asl-stc ilk kızım Berre ikinci kızım Beren üçüncü kızım geliyor Beril koymak istiyoruz. Berenler çok akıllı oluyor tam isimlerinin anlamını taşıyorlar 😍
leylaAraf Yesimakkoc Allah yardımcın olsun canm aynı seyelri yaşadım o ilacı ben yeni bıraktım bende aşırı baş dönmesi bayılma hissi ve mide bulantısı yaptı snede dikkat et öyle belirtiler varsa doktoruna danış ve fitil olarak kullan
Yesimakkoc leylaAraf Bayılma hissi yok ama baş dönmesi halsizlik yapabilir dedi aşırı uykum geliyo içtiktin bi kaç saat sonra uyumazsam gözüm kayıyo o yüzden uyuyorum sürekli çok şükür lekem durdu ilacım bitmişti doktoruma mesaj attım ilacım bitti tekrar al randevu gününe kadar devam et dedi
leylaAraf Yesimakkoc evet doktor bıraktırana kadar devam et bende aşırı yapıyordu bayılma hissi elim ayağım birden boşalıyor carpintim oluyordu ve tansiyonum yukleliyordu bünye meselesi tabi🌺
Htchlg Serap-asel ben de düşünüyorum ama eşim istemiyor ama sanırsam bu konuda ben baskın cikicam gibi😁
123456789bahar Loliannesi neden linadan vazgeçtiniz kuranda geçiyor sakıncasıda yok konulmasında sadece anlamı hurma fidesi demek
Serap-asel Htchlg ben koydum bıle esımde bende çok sevyrz asel ısmını anlamı güzel telaffuzu güzel ve duyulmuş ısım benim ıcın ısmın duyulmuş olması onemlıydı çünkü ben duyulmamış ısım tercıh etmeyen çocuk okula gdnce felan ısmı garıpsensın ıstemıyrm
Loliannesi 123456789bahar https://bebegimeisim.blogspot.com/2020/03/lina-isminin-gercek-anlam-ne-yabanc-bir.html?m=1 Bana da buradaki bir anne atmıştı. Zaten araştırırken Arapça/Türkçe çeviride Lina’yı Arapça yazılışıyla yazdığınızda Yumuşak olarak çeviriyor. Eğer yanlış biliyorsam beni düzeltin anneler, hemen vazgeçebilirim ben de 😅 internette yazılan isimlerin çoğu yanlış anlamda. Bilgi kirliliği çok fazla. O yüzden çok araştırıp koymak istiyorum açıkçası.
Cigdemdrtr68 34+3 teyiz hala isme tam karar veremedik. Eşim Beril ismini istiyor kız olacağını öğrendiğinden beri ben Masal, Eylül, Duru ve Ada isimlerini düşündüm. Sanırım hem eşimin hem benim istediğim bir isim olsun diye Beril Ada koyacağız.
Yesimakkoc leylaAraf Olabilir bende olmadı henüz olmasında sizin mide bulantınız oluyomuydu benim mide bulantım yok sadece bazı kokulara hassasiyet oluyor o kadar
Tklc Asl-stc kızımın ismi Almila Meryem bir kızım daha olursa eğer Aybüke Zeynep olsun istiyorum bunun haricinde Gökçe, Mihran, Mihrimah, Elif, Alin, İlay çok güzel isimler fikir olsun 🥰
leylaAraf Yesimakkoc mide bulant aşırı derecede var o yüzden kıla verdim alamadım hiç ama 1.tremstirin sonundayim diye mi nedne bilmiyorum bugünlerde azaldı