tubamutluu Benim eşimle tüm özel günlerim Eylül ayında oldu. Nişan nikah kına düğün tüm özel günlerim eylül ayına geldi, ee bebeğimde sanırım Eylül de olucak, İsmi için Eylül de netleştm ve bende şuan 32.haftadayım :))
Yasemen06 Ncu haftaya girdik eşim çok kararsız isim konusunda dün en son israrlarim sonucu Meryem Hafsa olabilir dedi ttekrar vazgecmezse 🤭 bende Meryem Hafsa veya Zeynep Sare olsun istiyordum
Maryee İlk kızımın ismi nisanur ikinci kızımın ismi eslem asel üçüncüde Allah’ın izniyle inşallah esila olcak 😊
KE_A Asl-stc Bizde Beren ve Laren arasında kaldık , Beren ismine tamam bu olsun diyemedim nedense Laren daha çok içime sindi Laren koyucaz kızımızın adını 🥰 Bu arada Laren isminin anlamı ; İyi huylu, temiz ve dürüst 🥰
12eslem_yaren Carpediem_7 Ben çok memnunum isminden anlamı da çok güzel Allah.a teslim olan kişi günahsız ve değerli olan demek
ikibebeli Henüz 11 haftalık hamileyim 1 oğlum var. Bunu sürekli kız düşündüğüm için Umay koyucam. Erkek ihtimalini düşünmüyorum 🙄
-Simge- Biz eşimle maya ismine karar kılmıştık ama bir haftadır lila deyip duruyor ☺️ o yüzden ikisi arasında kararsızız
1Lalin Ozgeliii Aden in anlamı kadar güzel bir şey var mı kim ne derse desin cinsiyetimiz belli değil henüz ama kız olursa Lalin Berra koyacağım Lalin de neymiş Dalin gibi diye dalga geçiyorlar benim tek söylediğim SANANE ! Elaleme çok takılma 😘
Babyakca2891 Deletedmom0071 ya bu ismi görünce o kadar çok sevindim ki 2015 yılından bu yana kızım olursa koyucam demistim yakın arkadaşım koydu hala içimde uktedir bu isim sağ salim kucağınıza alın inşallah feryal kızınızı 🤲🤍🤍
Deletedmom0071 Babyakca2891 yok yok ben bu ismi seviyorum diye tavsiye ettim ☺️ benim de arkadaşım ikizlerinden birine koydu ☺️ benim kızım Bilgehan 3,5 yaşında şimdi de oğlumuzu bekliyoruz ☺️ Akça ismini de çok seviyorum siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah Akça kızınızı ☺️🌸