DENIZ_55 Araskutay aynen öyle sende sağlıkla kucağına al inşallah bi avazda kurtulursun inşallah darısı bana inşallah 🤲🥰
Rabiamesut01 Hamileliğimi öğrendiğim günden beri günlük yürüyüşlerimi hiç aksatmadım doktorumda bel ağrılarım olduğu için son haftalarımda artık günde 2 kere yarım saat yürüyüş yap dedi ve yapıyorum hiç aksatmadan devam 🥲
Zeynep-ece momshe pek yürümüyorum zaten yürüyemiyorum uzun süre çalışıyorum çalışırken ne kadar adım attiysam artık o yeterli zorlamaya gerek yok. 34 haftamdayım ilk zamanlar yürüdüm 45 dk falan ama artık yürümüyorum yürürken tuvaletim geliyor sürekli
Hanimeller Zeynep-ece bende öyle çalışıyorum zaten eve gelince halim kalmıyor 9. Katta oturuyorum 9 kat inip çıkıyorum her gün yeterli diye düşünüyorum 😂
Zeynep-ece Hanimeller off 9 kat mı zaten yürümeye gerek kalmıyor ki 9 kat inip çıktıktan sonra Allah güç kuvvet versin maşallah ben 3. Kat çıkamam sanırım ya
Hanimeller Milkamilka bendensin bende eve geliyorm saat 6 yemek bulaşık çamaşır derken zor uyuyorum zaten ona rağmen ayaklarım sabaha aşırı ağırıyor ve yorgun uyanıyorum yürüyüş yapsam herhalde sabaha uyanmakta daha da zorluk çekerim
Milkamilka Hanimeller bi yandan da korkmuyor değilim henüz 25. Haftadayım bu kadar hareketsizlik ilerleyen haftalarda sorun olmaz umarım 😑
Fatos43 momshe 11. Haftamdayım ben 8-5 masa başı çalışıyorum öğlen arası yürüyeyim desem sıcaktan dışarı bile cikmadan mahvoluyorum akşam eve gel yemek yap ye falan derken çok kötü bir ağırlık çöküyor çıkamıyorum nasıl cözcem bu işi bilmiyorum 😔
Hanimeller Zeynep-ece evet maalesef asansör bozuk ve baya bir süre yapılamıyor 9 kat iç çık aşırı yoruluyorum ama mecburum o yüzden yürüyüşe gerek duymuyorum 😂
Hanimeller Milkamilka bende 26 Dayım inan hareket hareketsizlik falan tabiki etkilidir ama kafaya takmamak lazım herkes ne yazılmışsa onu yaşıyor
Linaa90 momshe 4000 adımı görüyorum her gün bazen 6 bin oluyor istemeden :) 17 haftalıkken falan başladım herhalde hatırlamıyorum tam doktorun 30-40 dk yürü yeter dedi oda benim yürüdüğüm parkta 2.4 km yapıyor
vanilyali99 Yuruyebilenler ya 20li haftadır yada serin bölgelerde yaşıyordur.ben 34teyim asla uzun yürüyüş yapamam 25felanken yapiyordum 10bin. Bir de gün içinde asla dışarı çıkılmaz bu sıcakta nemde aksam da ztn yorulmuş oluyorum işten gelince.
Sevdaltun Asmibn onu hiç söylemediler çocuğun sağlığı için hep riskli gebelik bölüme gitmen gerek dedi doktor
ipekravzaninannesi Ben hiç atmıyorum desem yeridir 🤣🤣 akşamları bazen yarim saat yürüyorum oda binde bir yani en son yurudgumde doktorum kizdigi için artik yurumuyorum malesef
Melek-Gundogdu Benim her akşam 7200 ile 11300 arası değişiyor. 6,5 km yürüyorum her akşam yemeğinden sonra. 7 ayıma giricem yakında.