DENIZ_55 trksrt maşallah rabbim nazardan korusun inşallah darısı bana inşallah ama benim tek sorunum düşük tehlikem bitince erken doğum riskim var herhalde doğuma kadar yatacam🥺😞
Bhan93 Haftadan beri yürüyorum 18.haftadayım. Her gün yürümeye çalışıyorum yürümenin dışında egzersizler de yapıyorum.
ALPAYDIN momshe mağazada çalıştığım için günlük 7,5 saat çalışıyorum hep ayaktayım 22haftalığız, 8 bin 10 bin arası adım atıyoruz
DENIZ_55 Bsrblr yatıyorum malesef evet doğumdan sonra maraton bekliyor beni 😁ama bazen diyorum esimede dedim dün bunaldim artık gerçekten böyle olacağını bilsem inan düşünmezdim çocuk yapmayı dedim bozuldumu zoruna gittimi bilmiyorum o sadece yat bi iş yapma dinlen diyor zaten
Mucizem14 25 haftalik hamileyim 5. haftadandir her firsatta aksam esimle yuruyoruz yurumeyi cok seviyor son 2 aydir tatile gittik cok aktiftim donuncede hemen hemen hergun yuruyoruz 6 ile 10 bin arasi degisiyor
Rbaaydd Haftadayım 32 den bu yana ayak tabanlarım ağrıyor çok ayak üstünde kalınca yürümeye korkar oldum 😬
Sevdaltun Gebelikde sekeerim çıktı iğne kullanıyorum Kansızlığım var Tansiyonum benimle oyun oynuyor Demir eksikliğim var Doktor yürüme dedi zaten yuruyemiyorumda Hemen nefesim kesiliyor 26+5 oldm güçlü kalmaya çalışıyorum 😶🌫️
Seh999 20.haftadan beri hergün 7-10 bin adım arası yürümeye çalışıyorum üstüne egzersiz yapıyorum. Şu günlerde ayağım da problem var ara verdim.
Afrodid Günlük 7.000 bin atmaya çalışıyorum. Çalıştığım için lavaboya kalktığım zaman bi 5 dk yürüyüş yapıp öyle oturuyorum. Ama abartılı tempolu yürüyemiyorum kısıtlı yürüyüş alanı
ebrarmom08 momshe hiç saymadım bereketi kaçmasın diye 😅😂 bi ara adım sayar uygulaması vardı uzmanlar en az günde 13 bin adım atıyodum en fazla 25 bin felan 😊
Dilekonurr momshe 4-5 aylıkken 6-7 km yürüyordum sonra sıcaklar çok olduğundan ara verdim şuan 33 haftalığız bir aydır her gün en az 3 km yürüyorum az mı bilmiyorum ama evde de çok aktifim