Merve_vrl momshe Normalde de çok yürüyen ve sporu seven biri olarak hamileliğimi öğrendiğimden beri yürüyorum. Şuan 30. Haftamizdayiz çok şükür 🌺
DENIZ_55 momshe hiç yürüyemiyor sıkıldım yatmaktan 9 hafta 2 günlük hamileyim düşük tehlikem olduğu için adım atmam bile yasak sadece tuvalete gidiyorum sonra yatıyorum 😞🥺
trksrt DENIZ_55 çok şükür ki bir bebeğiniz var😍 tehlikeniz kalktığı zaman yürürsünüz inşaallah, hamilelik uzun bir süreç siz en önemli kısmı atlatın.. hem siz hem de bebeğiniz sağlıklı olsun da sonra yürürsünüz:)
Bsrblr DENIZ_55 öyle zor kı bunu en ıyı ben anlarım canım ama sana bı örnek olayım 9dan 16 kadar yattım merdiven çıkmadım yürümedim hap ıgne ıle durdurdum suan elhamdulillah her ıstedıgımi yapıyorum abartmamakta bırlıkte az sabır gecıyor
Araskutay DENIZ_55 Benimde 10 haftalıkken oldu iğne ilaç vuruldum çok şükür geçti tuvalete gitmekten başka yaptığım bişey yoktu şuan da geriye kalan 22 günümüz yeterki saglıklı olsunlar hepsi geçip gidiyor 😍🙏
DENIZ_55 trksrt maşallah rabbim nazardan korusun inşallah darısı bana inşallah ama benim tek sorunum düşük tehlikem bitince erken doğum riskim var herhalde doğuma kadar yatacam🥺😞
DENIZ_55 Bsrblr Bende hem hap hem iğne ama tek sorun var düşük tehlikem geçince benim bazı sorunlarım daha var erken doğum oluyor oyuzdem herhalde doğuma kadar yatarim🥺😞
Bhan93 Haftadan beri yürüyorum 18.haftadayım. Her gün yürümeye çalışıyorum yürümenin dışında egzersizler de yapıyorum.
ALPAYDIN momshe mağazada çalıştığım için günlük 7,5 saat çalışıyorum hep ayaktayım 22haftalığız, 8 bin 10 bin arası adım atıyoruz
DENIZ_55 Bsrblr yatıyorum malesef evet doğumdan sonra maraton bekliyor beni 😁ama bazen diyorum esimede dedim dün bunaldim artık gerçekten böyle olacağını bilsem inan düşünmezdim çocuk yapmayı dedim bozuldumu zoruna gittimi bilmiyorum o sadece yat bi iş yapma dinlen diyor zaten
Mucizem14 25 haftalik hamileyim 5. haftadandir her firsatta aksam esimle yuruyoruz yurumeyi cok seviyor son 2 aydir tatile gittik cok aktiftim donuncede hemen hemen hergun yuruyoruz 6 ile 10 bin arasi degisiyor
Rbaaydd Haftadayım 32 den bu yana ayak tabanlarım ağrıyor çok ayak üstünde kalınca yürümeye korkar oldum 😬
Sevdaltun Gebelikde sekeerim çıktı iğne kullanıyorum Kansızlığım var Tansiyonum benimle oyun oynuyor Demir eksikliğim var Doktor yürüme dedi zaten yuruyemiyorumda Hemen nefesim kesiliyor 26+5 oldm güçlü kalmaya çalışıyorum 😶🌫️
Seh999 20.haftadan beri hergün 7-10 bin adım arası yürümeye çalışıyorum üstüne egzersiz yapıyorum. Şu günlerde ayağım da problem var ara verdim.