Sab16 Hatice_11 ya bende de sol tarafım fena ağrıyo dün kanamam oldu gece olmamış şimdi peceteye silince geliyo benim de 20 Ağustos 🌸😍
Hatice_11 Sab16 ayy inşallah vardır canım ya sabırsızlıkla bekliyorum inan bende 🤗 guzel haberler alırız inşallah sonuçlardan sonra yazarsınız buraya çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı diye 🌸
Minikayak24 Sab16 erken test almıştım adete 2 gün vardı yapmıştım ama ben yerleşme kanaması olduğunu bilmiyodum ozamanlar
erdmdml Sab16 benim bekarken böyle oldugunda hemen hastaneye gitmiştim prolaktinim çok yükseldiği için oldugunu söylediler. evlendikten sonra ilk kez senin gibi bu ay bu durumu yaşadım bat 26 temmuzdu hala bekliyorum test yapmadım🥲
Sab16 Hatice_11 yazarım tabi sende yaz mutlaka beraber bekleyelim bakalım inşallah vardır ikimizde de 😌😌🌸
nnurergun_1103 Sab16 bende yerleşme kanamasına ağrı da eşlik ediyordu ama tek sefer oldu devamı gelmedi bebişim 4 veya 5 haftalikti sanirsam
Sab16 nnurergun_1103 benim de ağrım çok özellikle sol tarafımda belim ve karnımın için agriyo peki adet tarihinize ne kadar vardı bunu yaşadığınız da
Hilalgurce Sab16 kziim sen git idrar tahlili ver. Daha da merak ediyorsan sağlık ocağına git adetim bir hafta geciktinde tahlil ver
nnurergun_1103 Sab16 adet tarihim geçmişti ama adetim yaklasirkende aynı ağrıyı yaşıyordum gebeliğim 3 ayı da bu şekilde hafif ağrılı geçti
Hatice_11 Sab16 bende öyle canım bu gün yine kahve rengi akıntı gelmiş çok az umudum çok yüksek bu ay 🤗💮