nnurergun_1103 Sab16 adet tarihim geçmişti ama adetim yaklasirkende aynı ağrıyı yaşıyordum gebeliğim 3 ayı da bu şekilde hafif ağrılı geçti
Hatice_11 Sab16 bende öyle canım bu gün yine kahve rengi akıntı gelmiş çok az umudum çok yüksek bu ay 🤗💮
Sab16 Hatice_11 benim kanama kesildi yerleşme olabilir diye düşünüyorum yani öyle olsun istiyorum 😌😌 ya hadi inşallah daha da çok var nasıl beklicezzz 🙃🙃🙃
Sab16 Elifaras_ reglinize kaç gün vardı kanama yaşadığınız da ve kanamadan kaç gün sonra test yaptınız 😌
Hatice_11 Sab16 bu gün benimde kesildi canım 3 gün sürdü varla yok arası yarın başka bı doktora randevum vardı dayanamadım beta da istedim kan tahlilinde muhtemelen hemen çıkmaz ama içimde kalmasın dedim 😂🌸
Sab16 Hatice_11 yaa çıkınca haber et bende ona göre kan veririm testte pozitifi görmeden kan vermek istemedim 😀🌸
Masya Aysee1123 adet agrisi gibi agrilar 8 haftasina gibi falan ola bilir. Ilklerde fazla hiss edersin sonra hafifler
Hatice_11 Sab16 çıkmayacak gibi hissediyorum canım çünkü daha günüm var ama dayanamadım işte kan veriyorken onu da isteyim dedim ☺️ haber veririm mutlaka 🌸
Sab16 Hatice_11 olsun belki çıkar kuzum ne zaman çıkacak kan sonucun 😍 dualarım seninle son 9 gün bakalım ben de pazar pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum 😀🌸
Hatice_11 Sab16 yarın çıkar diye umuyorum bu gün verdim kuzum 🤗 çok erken olduğu için umudum yok ama yine de heyecanlanıyorum bekleyince regl günü çok uzun geliyor 🌸 inşallah bekledigimize değer ya 🤲
Sab16 Hatice_11 ayy ben bile heyecan yaptım senin için 😍 beklemesek dediğin gibi hemen gelir bekleyince geçmek bilmiyor ayy inşallah inşallah vardır 🥰🌸🌸
Sab16 Seval0Seval gecikme olamaz ki reglime 9 gün var daha bunu yaşadığım da 12 gün vardı ya kimyasal geciricem diye düşündüm cunki bı kimyasal geçirdim ya da bu ay çok erken regli olucam ona da ihtimal vermiyorum ömrüm boyunca hiç bu kadar erken regli olmadım 😏
Seval0Seval Sab16 benimki de öyle oldu 10 bün sonra regl oldum ondan doktorum dedi erken gelmişse geçikecegi anlamına gelir
Aslan10 Sab16 reglime 10 12 gün kala olmuştu 2 gün sonra test yaptım silik pozitif çıktı hemen kan verdim 231 hcg çıktı canım 18 haftalık hamileyim
Sab16 Aslan10 benim testler negatif 9 gün kaldı reglime 😏 Allah bağışlasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸