Tugbazdmr Pamuk bütün hurafelere kafa atan kızım 😂 yediğim tatlılar göbeğimin şekli yüzümdeki izlerin sivilcelerin kaybolması erkek hurafesi ne varsa yaşadım 😂 20. Haftamda kesin erkek dediğim çocuğumun kız olduğunu öğrendim 🥹🥹
Cicekmelisa Pinklove hamileliğimin başında tatlılardan aşırı tiksinmiştim normalde çikolatayı çok seven ben görünce midem bulanıyordu cinsiyet kız demişti doktor en başta sonra bnm bulantılar geçince yavas yavas tatlıya olan tiksintimde geçti ve sürekli çikolata yeme isteği geliyordu hala daha öyleyim 🥰 4 bucuk aylıkken erkek olduğunu öğrendik😂 ilk kız dendiğinde cok küçüktü 12 haftalıktı doktor yanılmış demekki 😂🥰
MerveTeyze Pinklove hiç bir zaman tatlıyı sevmedim varsa yoksa tuz ve ekşi ilk kızın olacak dendi dedim tabi yaaa eskiler biliyor bu işi amaaaa bir sonraki ay erkek olduğu ortaya çıkıverdi :)
Asel-61 Pinklove oğlum olacak deli gibi ekşi yiyorum tatlı yiyemiyorum asla canım da hiç çekmedi bende tutmadı 😂😂
Metetug Pamuk bende bütün hurafeler doğru çıktı. çin takvimi, rus takvimi, göbeğin üstünde yüzük sallama olayı, bıçak makas olayı, hatta önceki erkek çocuğun ense saçları yukarı bakıyorsa erkek aşağıya bakıyorsa kız dedikleri olay bile tuttu. :))
Elfsenack Metetug bende çoğunu denedim hepsi erkek gösterdi takvimler yüzük testi işte bıçak makas olayı ama benim kızım oluyor sizin ki iyi tutmuş 😁😁
Rulina Pamuk bende hiç biri tutmadı deli gibi ekşi yedim halada yiyorum tatlıdan soğudum aramız açıldı cinsiyet erkek 😂
Beybilimomy Kader_sezer bu bana aşırı saçma geliyor bende kestim saçım kurumaz kıvırcık uzun sinüzit beni mahvediyor omzumdan kestim rahatladım saçla ömrün ne alakası varmış
Canann1601 Pinklove ben de hamileliğimin ilk haftalarından beri ekşi istiyordum sürekli erik limon yiyordum ye eksiyi çıkar Ayşe’yi derler bizim cinsiyetimiz de kız 😂
Busssssraaaaa Pamuk Tatlı yemekle erkek çocuğunu bağdaştırıyorlar ama ben fena ekşi yiyorum tatlı ile gram alakam yok oğlum olacak😂Erkek çocukta hamilelik kolay geçer diyorlar ben çok zorlandım😂Sadece bel ağrısına erkek diyorlardı o tuttu diyebilirim😂
-Annem Pamuk 13 .haftaya kadar mide bulantısı beraberinde kusma yaşadım 🥲 ,Hicbirseyde aşermedim öyle tiksindigim falanda birşey olmadı aslında 😂 Direk gobusum çıktı karnımın şeklinde dolayı ( yayvan değilde sivriydi ) kesin erkek dedi herkes erkek çıktı yani öyle denk geldi gablliba 😂😂
Elif_p Pamuk iki farklı cinsiyeti yaşamış biri olarak söylüyorum kusma mide bulantısı coksa kızdır azsa erkektir kesinlikle dogru ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşyi dogur ayseyi dogru karın sivriyse erkek yayvansa kız dogru yüzük testi bıçak makas testi tutıyor rüyada altın horoz silah görmek erkektir dogru ayak üşümesi erkektir dogru bunlar aklıma gelenler başka varsa sorabilirsin
Zehra_clk12 Elif_p mide bulantısı yaşadım ama kusma hiç olmadı herkes kesin erkektir dedi ama kızım oluyor eşimde bende bir kız çocuğumuz olsun çok istiyorduk ve rabbim dualarımızı kabul eyledi hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz şimdide ☺️