Zehra_clk12 Pamuk ben hamileliğimden önce tatlıyı çok severdim ekşiyide ama hamileliğimde canım hiç tatlı çekmedi hep ekşi yedim her yediğim ekşi ve tuzlu olsun istiyordum sonuç kızım oluyor 🙈
Zehra_clk12 Elif_p mide bulantısı yaşadım ama kusma hiç olmadı herkes kesin erkektir dedi ama kızım oluyor eşimde bende bir kız çocuğumuz olsun çok istiyorduk ve rabbim dualarımızı kabul eyledi hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz şimdide ☺️
NewMom___ @Pamuk tatlı ekşi konusu karından popodan cinsiyet belirleme ve kusma yaşayanın kızı olurmuş kız annenin güzelliğini alır erkek güzellik katarmış saç kestirmek soğuk şeyler içmek
Gulsahim Pamuk benim kiraz çilek falan yediğinde elini üzerine sürme lekesi olur dediler bende kasıtlı yaptım gerçekten izi çıktı bacağına surmustum lekesi çıktı 😁
kediliikizz Pamuk bende çin takvimi, karnın üstünde yüzük döndürme ve bir de burda bi bayan doğum tarihlerine bakıyordu o üçü tuttu. Ekşiye ya da tatlıya düşkünlüğüm olmadı aşermem de olmadı o yüzden onu bilemiyorum 😅
Hdemir1618 Pamuk benim kızla alakalı olan bütün hurafeler tuttu kızım olacak.. ama doktora söylediğimde inanmayın yalan onlar dedi güldü😂
Ulkuuuu Arkadaşlar peki şuna inaniyor musunuz,hamileyken neye bakarsan çocuğun ona benzer sözüne 😅bizim evimizde kuslarimiz var ve onları seviyorum aslında hurafe ama yinede insan acaba oluyor😅😅😬
kediliikizz Ulkuuuu o zaman benimki de kediye benzicek sürekli kedimi seviyorum bu ağız burun ne tatlııııı diye 😂
minibebisim Pinklove ben hiç tatlı yemedim ve tatlı yiyince midem bulanıyodu, sürekli ekşi tuzlu sirkeli turşulu şeyler istedi canım veeee tatatatammm erkek 😂😂
bdenerigokce Pamuk karnın dik ise erkektir derlerdi ben hurafe sanıyordum ama karnım dik ve erkek 🤷♀️😂 bilemedim yani😂
minibebisim Zeynep04 kestirdm gitti, ilk 3 ay kestirmedim ama o da saçıma gidecek vitamin/enerji vs bebeğime gitsin diye 🥰 bunlar hurafe dinimizde yok sonuçta
imeaeb Pamuk Bildiğiniz bütün hurafeler benim oğlum olacağını gösteriyordu çin takvimi yüzük falı göbek tipi aşerme cilt güzelleşmesi vs vs ama benim kızımm oluyor inşallah 🙏🏻🌸🌸🤗
Taskaya96 Pinklove bende başından belli hep tatlı çekti canım hep tatlı yedim halen yiyorum ama bebeğim kız 😅
Berrin- Pinklove yok ya doğru değil benimde erkek hiç tatlı aşermedim hrp ekşi tuzlu acı hatta tatlıdan uzak durdum oysaki tatlıya düşkünğm 🤭
FatmaDkmts Pinklove yok ya bende sürekli tatlı aserdim hep tatlı yedim kızım olacak allah kısmet ederse🌸