Pamuk Selam kızlar uzun zamandır çeşit çeşit hurafeler duyuyorum😬 Ve bana çok saçma geliyor çünkü kızımda o anlatılanların hiç biri tutmadı. Sizin duyduğun hurafeler neler ve tutanlar var mı? Hadi biraz bu konu hakkında sohbet edelim😇
Pinklove Pamuk Valla hurafe mi ne bilmiyorum ama" Ye tatlıyı doğru hakkıyı" ben de doğru çıktı. Başından beri hep tatlı aşerdim hala da tatlı aşeriyorum doğurdum doğurucam, cinsiyet erkek😂😂
Kader_sezer Pamuk sac kesme cocugun omru kisa olur diyolar ama kestim bilmiorum ben uzun sac asla sevmem ve kapaliyim sacimin dipleri yara oluyo kurumuyo dustan sonra ondan kestim allah bilir sonucta benim sacimla alakali deildir cocugun omru
SedaF Pamuk gerçek oldu bende çünkü erkek anasını hiç zorlamaz tatlı tatlı geçirtir tatlı yedirir hamileliği dediler bendede öyle oldu çok şükür 🙌
Elcoo123- Pamuk anne güzelleşirse erkek çirkinleşirse kız çocuğu olcak 😂😂 benim oğlum olacak bilmiyorum belki bu hamileliğin getirdiği birsey ama cildim parlak saçlarım gürleşti cevremdekiler de güzelleştigimi söylüyor 🤣🤣
Pamuk Pinklove Ben önceki hamileligimde hem deli gibi tatlı hem tuzlu yiyordum kızdı bende çıkmadı o🤣
Birminikannesi1 Pinklove bende de tam tersi ye ekşiyi doğur ayseyiydi ama hakkı geliyor 😂😂 deli gibi ekşi yiyorum oğlum olucak 🤭😂
07htc29gmhn Pamuk bende de aynısı oldu benimde kızım olucak inşallah🤲 canım 4 günümüz kaldı ama ben de tık yok
Beybilimomy Kader_sezer bu bana aşırı saçma geliyor bende kestim saçım kurumaz kıvırcık uzun sinüzit beni mahvediyor omzumdan kestim rahatladım saçla ömrün ne alakası varmış
Asuman_gny Kader_sezer arkadaşlar yapmayın bi kere doğan bebeğin saçının 7. Günde kesilmesi sünnet peygamber sünneti allah aşkına inanmayın söyle şeylere
Bsrcip Kader_sezer bende kestirdim canım. Dünyaya gelen canın ömrünü Allah verir..ne 1 dakika eksik ne 1 dakika fazla. Saç kestirdik diye böyle birşeye müdahale edemeyiz. Haaa belki şöyle düşünülebilir saç, uzamak için vitamin keratin vs intiyac duyuyor aynı zamanda bebek de sizden besleniyor. Vitamin eksikliği oluşabilir manasında.
Zeynep04 Bende saç kestirmek istiyorum doğum sonrası için rahat kullanırım diye ama çocuğun ömrü kısalır vs inanmıyorum tabi de annelik işte
Pamuk Zeynep04 Ben onun hele tamemn yalan olduğun düşünüyorum 😇 Yazılan kaderi yaşam suresini saç degistiremez😍
minibebisim Zeynep04 kestirdm gitti, ilk 3 ay kestirmedim ama o da saçıma gidecek vitamin/enerji vs bebeğime gitsin diye 🥰 bunlar hurafe dinimizde yok sonuçta
denizzz34 Birminikannesi1 ben de oğlumda deli gibi erik yemiştim. Hatta ilk erik bulduğumda mevsimi değildi ve dayanamayıp çekirdekleri ile yutmuştım
Pamuk SedaF Benim kızımda Bi kere bile midem bulunmamıştı bi sorun yasamamistim bu seferinde bulantı falan var bakalım ne olacak😇
Pinklove SedaF bence hurafe buda, bende erkeğe hamileyim 18 haftaya kadar kustum, su bile içemedim, hayattan soğuttu beni bulantılar, 30 haftadan sonrada sığır gibi ağırlaştım yatakta sağdan sola dönünce şükrediyorum fjdjdjddj hiç rahat geçmedi
EmreBeyiBeklerken Elcoo123- bu doğru olabilir yaa kızlara hamileyken hep sivilce falan olurdu yüzüm ergen yüzü gibiydi artı çok kilo aldım özellikle de ikinci kızımda. Oğullara hamileyken de sivilce şöyle dursun yüzüm parıl parıl başladığım kilodayım hala ama 31+5 im yani nerdeyse sona geldim başta kilo verdim yediğim halde, şimdi de afedersiniz dana gibi yiyorum gecenin bir saati acikip tost yiyorum falan 🤭🤭 ama hala başladığım kilodayım maşallah diyin kızlar 🌸😂😂
Tugcekmr Elcoo123- Benimde aynı şekilde cildim, saçlarım doktor net söylemedi ama erkek olduğunu söyledi. Haftaya tam netleşecek ☺️ Çevremde cildi sivilcelenen, lekeler meydana gelen hamişler kızları var veya olacak.
M112 Pamuk kızlar benimki ikiz biri kiz biri oğlan ne olacak bu hurafeler şimdi. Hepsini birden yaşamam gerekiyor tuzluyu cok aserirken ertesi gün tatlı asercem veya karnımın bir kısmı yassı olacak bir kısmı sivri mi olacak hahahhaha
Gulsahim M112 😅😅😅 hormonlar yüksek oluyormuş degilmi ikiz gebelikler de senide ordan himayesi altına alacak 😅😅