Zeynep-ece Hicranbeyazkan 33 de bebişin hastanede lazım olacakları hazırladım daha valize koymadım kendim için olanları hazirlamadim pijama takımı alacağım üşeniyorum çok şuan 34 haftamdayım inşallah bitecek en kısa zamanda
Ayshe19 Hicranbeyazkan ben 29 haftada hazırladım valize koymadım ama hurçlarda ütülü bi şekilde hazır bekliyor kendi pijamalarım dahil sadece valize girecek şuan 32 haftadayım inanılmaz ağırlaştım belki sıcaktandır bilmiyorum ama şuan bana ütüle desen yapamam zorlanırım iyiki de bitirmişim bu işleri son dakkaya bırakma derim en iyisi
Ogretmenaannee Hicranbeyazkan ilk hamileliğimde çantam ve daha bir çok şey hazır değilken 35haftalık erken doğum yaptım çok çok çok zordu evden bir sürü eşya taşıdı eşim gidip gelip ve bitmeyen eksikler yüzünden de sürekli ebebek e gitti geldi… Şimdi 30haftalık olana kadar her şeyimi hazır edicem. Benden bir tavsiye 😊
Dilekonurr Hicranbeyazkan 35 de hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riskim var ne olur ne olmaz hazır olsun
Sunshine__ 30 haftalık gebeyim Allah için sıcaktan hiç bir şey yapası gelmiyor ki insanın klimanın karşısından 1 dakika ayrılmak istemiyorum ilk gebeliğim gece heves ediyorum sabah şöyle yapayım böyle yapayım diye sabah sıcağı görünce bütün istek gidiyor 😂😂😁
Zuzu2023 Sunshine__ 36 haftalık hamileyim yemin ederim klimanın karşısından ayrıldığım bir an bile yok aynı senin gibi geceden düşünüp sabah uyandığımda kendimi klimaya zor atıyorum çanta manya yok doğarsa nasip artık 🥲😂
Username_46 Sunshine__ ay aynı ya bende 2 haftadır temizlik yapamıyorum sadece çamaşırlarla ilgileniyorum gündüz sıcaktan hiç birşey yapılmıyor gecede temizlik yapılmıyor ne zamana kadar sürecek bakalım doğum olmadan yapsam çok iyi olucak 😅
karanmom Hicranbeyazkan kişinin kendisine kalmış bir durum ister erken ister geç ben 28 haftalığım önümüzdeki hafta yapacağım
Sunshine__ Zuzu2023 Hadi hayırlısı önceden çanta hazırlığımı varmış hastaneden beze sarıp versinler bizimkiler de böyle olsun napalım😂😂😂😁
2oglusannesi Hicranbeyazkan 36 ya kadar hast çantası, Doğum yapicagnz hastahane doktor vs hazır olsun 36 itibariyle de kendinizi sadece doğuma odaklayn tüm enerji ve sinerjinizi doğuma harcayın derim😊
Eebb Hicranbeyazkan 7. Aya gırmeden hazır olmalı bence ama 38+4 ün bır çok seyı hazırlamış olsamda valize dizmedım aslında dizmek lazım çünkü hastaneye getırılmez unutulur falan ama işte tembellık mi önemsememek mi bılemedım kendımı
Username_46 Hicranbeyazkan 33 de hazırlamaya başladım eksik olanları aldıkça koydum şu an 37 +3 deyiz ufak eksiklerimiz var onun dışında hepsini aldık
Sunshine__ Username_46 yavaş yavaş yap canm ne yapalım hamileliğimiz sıcağa denk geldi o yüzden zorluyor bide zaten son aylarda hamilelik zor Allah yardımcımız olsun
Atlassmomm Hicranbeyazkan 33+6 dayım bugün çantamı hazırladım fakat bir iki eksiğim olduğunu fark ettim onları tamamlayacağım