Nur-77 37 haftamda hazırladım ama keşke daha önce hazırlasaydım zaman yaklaşınca çok zor oluyo inanın
EbruuA Bende 29+5 teyim 35 gibi hazırlamıyı düşünüyorum daha odası da bitmedi yetişir diye düşünüyorum 😁
NippoN Bende 32. Haftaya girdim ama hiç kalkışmadım, daha uzun süre var diye düşünmek istiyorum 😅 heyecan yapmaktan korkuyorum sanırım bir de aslında ne koyacağımı bilmiyorum 🥺
Mervemerii Ben şuan 29. haftadayım ama kendi evimde değilim🥲büyük ihtimalle 2 3 haftaya kadar evime geçerim ve o zaman rahat bir şekilde hazırlarım.Zaten alacaklarımı aldım sadece çantaya koyması kaldı🌸
seizetheday Hicranbeyazkan son ay hazırlamıştım bunda biraz daha erken hazırlayabilirim sezeryan olacağı kesin çünkü
cahillesohbetikestim Hicranbeyazkan ilkin de 30. Haftada hazırdı. İkinci de 36 da hazırdı. Bence her ihtimale karşı 34 te hazır olmalı
Portredekitirtil Melal sezaryenin avantajı ama allah muhafaza su gelmesi vs. Gibi şeyler olursa nanayı yedikte neyseki az kaldı. Sağlıkla doğsun bebişiniz🤗
Kubra-esc60 Hicranbeyazkan 32 olduk kıyafetler yıkandı bi ütülenip hurçlara koymak kaldı çalışabilir rapor aldığım için belki fırsat bulamam diye başladım eksikleri gidermeye birde gecelik alıcam kendim için tamamdır
Fatima-06 Hicranbeyazkan ben 37+1im dun hazirladm oda 18i sezeryan olucam diye😀🤣 36 haftada bebek kiyafetlerin utuledim yikadim 32 haftadada alis veris yapmisdim🤣tenbel annneyim