Sunshine__ Username_46 yavaş yavaş yap canm ne yapalım hamileliğimiz sıcağa denk geldi o yüzden zorluyor bide zaten son aylarda hamilelik zor Allah yardımcımız olsun
Sunshine__ Username_46 Dene inşallah başarırsın canım şuan burda hava 45 derece gösteriyor ama bence hissedilen 55 din diye düşünüyorum aşırı sıcak çünkü o yüzden ben iş yapmayı başaramıyorum 😁😞
Nur-kaynak Hicranbeyazkan 33+6 yım hazırda bırseyım yok çantam vs hazır degıl bu hafta artık hazırlıycam valız çanta vaktı geldı 💕
Ecem95 Hicranbeyazkan 39+5’de planlı sezaryen olduğum için 38+3 de hazırlamıştım😃 Son muayemde doktorum hazır herseyimiz evraklarını falan unutmadın değil mi çantana koymayı diye sorduğunda daha hazırlamadım ki demiştim ya😅
Busra4008 35 te hazırladım bende kızlar ve gecesine nişanım geldi kanamam oldu az daha geliyordu bebek şimdi iyiz şükür 36+3 olduk
Avril Hicranbeyazkan 32 de hazırlarım heralde Allah izin verirse 28 haftayız bir ay sonra falan işte her şeyimiz hazır yıkanıp ütülenip bavula konmayı bekliyor sadece
Username_46 Sunshine__ vantilatörle çok samimi arkadaş olduk artık, ben nereye gitsem o da peşimden geliyor ayrılmak istemiyor benden 😂😂😂
Maryee minikcivcivim bnce iyi düşün iyi olsun sağlıklı doğması onmli inşallah sağlıklı elinize almayı rabbim nasip eder
minikcivcivim Maryee amin amin canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 ufaktan hazırlık yapıyorum alıyorum ama yıkamak için erken sanırım
Rmysarft Hicranbeyazkan 36. Haftadayım son koyacağım pijamamı yıkadım ütüleyip kapatıcam çantayı bitti yani 🫠😂
Maryee minikcivcivim erken hazırlayacaksan yıka ancak yıka ütüle hazırla ben hic birsey ypmadim hersey hazir erken diye yıkayıp ütülemedim sadece 😊