minikcivcivim Maryee ayyy haftamız aynı 😍😍 bende 30 da hazırlamayı planlıyorum inşallah erken gelmek istemezler bende plesanta previa denildi acaba biraz daha mı erken hazırlasam.
Maryee minikcivcivim benimkiler hep erken doğuyor 2 kızımda 15 gün erken dgdu kısmet sıkıntı varsa erken hazırla ne olur ne olmaz 😊
aysenurtorunn Hicranbeyazkan 37+4 üm geçen hafta hazırladım tekrar tekrar kontrol ediyorum ama hala sanki eksik varmış gibime geliyor siz neler koydunuz bebişe ve kendinize
minikcivcivim Maryee korkuyorum ne zaman hazırlasam doğum yapıyorum bende içim çok bunalıyor bu duruma :/
Maryee minikcivcivim bnce iyi düşün iyi olsun sağlıklı doğması onmli inşallah sağlıklı elinize almayı rabbim nasip eder
Bramasole Anneumut2318 benim de aynı bebek hiç durmuyor zaten maşallah😅 annemle kardeşimi bekliyorum memleketten gelsinler de yapsınlar diye😄😄
Papatya_kokuyo5 gunesinannesi_ ilk cocuk heyecanında bende öyleydim😂😂ikinci olunca herhalde çantasız gidicem doğuma 😂
Welcometomylife Haftada herşeyi yıkadım. Paketledim ama daha hastane çantası adı altında bir bavulun içini doldurmadım. Şuan 35. Haftadayım. Bugün çatı muayenemi oldum 37-38. Hafta gelir dedi doktorum. Heyecan tavan 😍🤩
Mummumlilo Bebeğiminki hazır güzelce çantasına koydum 🥰 kendime ait olanı büyük bi torbaya koyup geçicem pijama iç çamaşırı göğüs kalkanı pedi depend ve korse aldım sadece poşete koymak kaldı 36+1 iz bu arada
9423 gunesinannesi_ elinizde liste varsa atarmsnz benimde ilk gebelik acemiyim neler alınması gerekiyor bende alışveriş yapmaya başlayacağım. A DAN Z ye eksiksiz bir.sekilde almak istyrm.
Merve-GB Hicranbeyazkan 3 ayım var daha doğuma ama risk almamak için 1.5 ay kala hazırlayıp arabanın arkasında tutmayı düşünüyoruz . Kıyafetlerini de son ay yıkarım herhalde ben de emin değilim 😂