Damlaalyz Hicranbeyazkan 28 de hazırlamıştım ilk çocuğumda bunda son haftalar düşünüyorum 35 te falan zaten sezeryan olacak
helloogbitchs Hicranbeyazkan 34+0 bugün son alışverişi yaptık yarın yada ertesi gün başlıycam inşallah
ikibaloglanannesi Ben 30.haftada hazırladım. Hem hastane çantasını hem dolap yerleştirme işini. 37+0′da doğurdum. Ama iyiki erken hazırlamışım 30′dan sonra insan ağırlaşıyor.
64Demet64 31+1 deyiz hazirladim zaten oyle gozde buyutcek bisey yok alt tarafi 2 gecelik 2 sutyen ic camasirimi koydum iste dis fircasi kacun vs Oyle cok fazla abartmaya ne gerek var acikcasi cokta umursamiyorum bisey lazim olsa esim alir gelir evden 🤣🤣
Hicranbeyazkan Bende 34 de girdim herşeyi yıkadım ütüledim odasını yerleştirdim bi çantam kaldı o zaman bende başlıyım hastane çantasına 😅
Birrrcan Hicranbeyazkan 27. Haftama yeni girdim Nasip olursa 30 girdiğimde hazirlanmis hor sekild eolsun istiyorum çünkü 27 haftadan sonra artık erken doğum riski oluşuyor hamilelikte
PrensinAnnesi61 Hicranbeyazkan Ben geçen hafta 32yken kıyafetleri yıkayıp ütüleme işini bitirdim bu hfta 33 üm ama çanta falan hazır değil , çanta bile yok 😄 kendime pijama takımı depend gibi şeyler almadım bir onlar kaldı o kadar
Zeymerr Hicranbeyazkan bende 37. Haftama yeni girdim yeni bitti çanta hazırlığım hala hatta tek eksiğim var ince müslin aldım onun kenarlarını dikip yıkayıp çantaya eklicem 😅 inşallah akşama yapcam erinmezsem
Elif_p Hicranbeyazkan ben ütü temizlik işini dinçken yapmıstım şimdi 31. Haftadayım çantada ki eksikleri sipariş ettim internetten gelince de hepsini birleştirmesi kaldı
NaZende1600 Gamze_caliskan benim de 30 SAN beri baş aşağı pozisyonda baskı hissediyorum ve kaşıklarımda kasıldığını hissediyorum 33+2 yim daha bişey hazırlamadım erken pozisyon alınca doğum erken mi oluyormuş
Kdr03 Haftama giriş yaptım bebeğim baş aşağı geliş dedi iş yapamıyorum zaten çantamı hazırlamıştım tabi eksiklerim var onları da bu hafta tamamlayacağım inşallah hayırlısıyla bakalım kaç haftada doğacak erken doğum görünmüyor demişti dr bakalım
betulbeyaz Hicranbeyazkan 32. Haftamda hem dolabını yerleştirdim yıkayıp hem hastane çantamı bavulumu hazırladım bir günde bitirdim🙈
ikotrtn Hicranbeyazkan 29. Haftadayım daha yıkamadım bile hiç birini Eylül itibariyle başlayacağım hepsine yavaş yavaş