FatmaDkmts yaa sana çok zor olur uzun süre oturduğun için bacaklar davul givi oluyor ayaklar şişiyor bacaklar ağrıyor mola versen de insan uzanmak istiyor 30 haftalıkken çıkmıştım uzun yola zordu şimdi hayatta çıkamam gördüm bi kere o zorluğu 😂
Yolculuk
FatmaDkmts 23 haftalıkken 13saat bodruma gittim kendi aracımızla boş su için ara sıra mola verip yürüyüşler yaptım bir de hafif beslendim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür doktorun gidebilirsin demişti
- Düzenlendi
FatmaDkmts ben yanlış hatırlamıyorsam 29.-30. Haftamda sormuştum benim doktorum acil bir şey yoksa gitmemi tavsiye etmedi ki benim yolum 3-4 saatlik yol toplamda
Ebus2045 en doğrusu bu zaten canım da işte ne bileyim cesaret mi almak istedim giden birinden acaba 😊
Gunes17 yok canım düğün için gidecktim 🌸
Rmysarft ben hic çıkmadim hamileliğim boyunca uzun yola da dediğinix gibi sürekli dur kalk yapmamz lazim bu sefer De 12 saatlik yol olacak 20 saat 😊 hem sıcak olacak
Zeynepaksy anladım bitanrm ben 36 dayım bana daha zor olur gibi 🌸
_tuuggcce_ o kadar yola bile izin vermiyorlarsa bana hiç vermez simdi bir durduk yere doktordan azar yemeyim 😂
- Düzenlendi
@FatmaDkmts ben doktoruma sordum varis çorabıyla yapabilirsin yolculuk dedi
FatmaDkmts ben 34 haftalık iken doğum için memlekete gitmiştim. 12 saat sürüyordu o yüzden bir gece ortada konakladık. Ben cesaret etmedim, bence sen de etme
FatmaDkmts sen bilirsin tabi ama bence hiç riske atma canım
FatmaDkmts doktordan doktora fark olabilir neticede ama siz bilirsiniz 😅
NewMom___ bu kadar saat yapabilmeye izin verdi mi canım
CemrePektas bende edemeyecegim galiba canım 😍gitmeyi çok isterdim iyice sıkılmistim hamilelikte bu sıcakta sürekli evde
Ebus2045 oyle yapacağım canım eşim De götürmem zaten o halde dedi 😊
_tuuggcce_ benim doktorum biraz agresif zaten tepkisinden korkuyorum valla😂
FatmaDkmts önerilmiyor. 36 haftadan önce bile her 2 saatte bir yürünmesi gereken yolculuklar öneriliyor. Sizinki baya ilerde kan akışınızı etkiler bence doktorunuza danışın
@FatmaDkmts 9 saat için demiştim ben ama daha 4 aylık hamileyim son aylarda nasıl olur bilmiyorum haliyle bebekte buyuyorya siz doktorunuza da bir danışın derim
Deletedmom0071 doğru söylüyorsun canım hiç riske atmaya gerek yok gibi
NewMom___ randevuye gittiğimde sorayim bi canım teşekkür ediyorum