Tmk Sevval0 ayy inşallah suyum değildir birden su boşalması olmadı. İki saattir ara ara sızıntı şeklinde geliyor. Ağrı sancida yok 😐
Nsbglmz Tmk sancın yoksa ve suyun geldiyse doğal sancın gelmesi için EN FAZLA 10 saat bekleyebilirsin daha fazla bekleme 🦋
Tmk Nsbglmz evet sancım yok ama suyum geldi Ne olur ne olmaz 6′dan beri böyle olduğu için artık gidelim diyoruz hastaneye gideceğiz birazdan
Ayfer- Nsbglmz suyu gelmiş biri evde 10 saat bekleyemez. Bebeğin kaka yapıp yeme ihtimali, kalp ritmi yavaşlama ihtimali doğuyor. Bence bilgilendirme yaparken biraz dikkat etmeliyiz
Tmk seyda53 artık sızıntı şeklinde çoğaldı bunu da tutamıyorum zaten kırmızılı geldiğini anlayınca nişanım olduğunu anladım
Tmk Kızlar hafif kırmızılı şekilde nişanım geldi yani suyum gelmekte hastaneye gidiyorum dua edin ne olur 15 gün vardı daha
Ayfer- Tmk olsun erken bi zamanda değilsiniz ki. Rabbim kolaylıklarla doğurmak nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde. Burda da haberdar ederseniz sevinirim.
Nsbglmz Ayfer- sağlıkçıyım merak etmeyin :) dünya sağlık örgütünün verdiği saat 42 dir .. Bebek hareketleri varsa bir sorun olmaz
Tmk Ayfer- dua edin bana da ne olur İnşallah rabbim hayırlısıyla vakti zamanında kucağına almayı nasip eder bütün annelere
Ayfer- Tmk Allah sağlıkla tez avazda doğurmak nasip etsin size de hepimize de 🌺 hayırlı haber bekliyorum ben şahsen
Bebisannneessi Tmk normal doğum istiyorum ve bende bunu çok sordum ya suyum gelirde anlamazsam diye, idrarını yapar gibi oluyormuş idrarını tuttuğunda kendiliğinden hala su akiyorsa o suyun geldi demekmiş
Tmk Bebisannneessi bende sabah 6da kalktım çiş gibiydi tutabiliodum istediğimde birakiodum o yüzden bekledim evde 3saat. Sonra kırmızı kanlı şekilde nişanım gelince suyummmus demekki deyip gittik hastaneye yatisim yapıldı. Bende birden boşalmadı az az geldi
annesininkelegi Tmk benim ilk bebegimde su kesesi delinmişti. Sadece pilates topu ile hareketimde sızıyordu. Amnisure testi ile su oldugu kesinleşti ama tamamen akıntıdan farklı sade dümdüz suydu gelen benimkinde
Tmk annesininkelegi benimkide çiş gibiydi ayırt edemedim sonradan kanlı gelince nişanım olduğunu anladım
Ayfer- Tmk nasıl geçti. Anlatır mısın? Özelde mi yaptın sancı odasına geçtin mi? Allah hayırlı ömür nasip etsin sizlere
Bebisannneessi Tmk Sudan anlamazsak nişan herkeste gelir mi acaba, hayırlısıyla kucaginiza alın insallah
Duygrn Çişimizi tutar gibi yaptığında kesiliyorsa su değil idrardır. Kesilmeden akmaya devam ediyorsa suyun geliyordur. En basit böyle anlayabilirsin