Tmk idrarını yaparken tutmak durmak istersen durursun yA kesersin yapmayı sonra devam edersin. Ama suyunu durduramazsın. Böyle balonda ufak bi delik açılır hava birden gelmeye başlar o misal birden bire bi su boşalması oluyo. Hatta ben suyum gelmeye başlamadan salise önce pıt sesi bile duydum uyurken uyandım kese patladı yani o sesi duydum o anda da su boşalmaya başladı. Başka yorumda su pütürlü olur denmiş ama hayır pütürlü olmayabilir ona odaklama kendini. Zaten şimdi evham yapıyorsun anlamam diye ama suyun gelince bariz farkı göreceksin. Anlaşılmayacak bişey değil. Su gelince hastaneye ne zaman gidilmeli konusu da.. su gelmesiyle doğumun başlaması, sancıyla doğumun başlamasına göre biraz daha özen gösterilmesi bi durum. Sancıyla başlarsa sancını evde bekleyebilirsin son beş dk lara düşmesini ama suyun gelerek başlarsa bebeğin suyu biteceği için seni kontrol altında tutmaları gerekiyor. Eğer suyun geldiğinde rengi şeffaf berraksa acele etmeden sakince eşyalarını kontrol edip sıcak bi duş alıp hastaneye gitmen iyi olur. Eğer suyun rengi yeşile dönük, kahverengiye dönük gibi olursa bu durumda biraz daha acele ederek direk doktora gitmen gerekir. Çünkü bebek kakasını yapmış olma ihtimali oluyor