Selam hamile arkadaşlarım ben malesef ki kilolu hamile kaldım 83 kg ile. 27. Haftama giriyorum ve 92 olmuşum bile. Aşırı yemelerim yok hele gece yemem hiç yok ama nedense hızlı kilo aldım. Modumu düşürmek istemiyorum ama canım da sıkılmıyor değil. Doğumdan sonra hem aldığım kiloları hem de hamile kaldığım kilodan da zayıf olmak istiyorum doğum sonrası bunu yaşayan oldu mu yazın lütfen :)

En çok kiloyu hangi haftalarda aldınız acaba? Ben de 80 ile kaldım henüz daha 18 haftalığım 2 kilo aldım sadece. Ama korkuyorum ya birden alırsam diye.

Browneyes ay canım 98 ile hamile kaldım 99 oldum sonra bulantı kusma 92ye düştüm. 23+1 im şuan 97 kiloyum tekrardan. Çok almamissin merak etme 12-14 kg normal diyorlar. Doktorum bana iyi gidiyorsun diyor

Browneyes paketli ürünler tüketiyor musun? Ya da şeker? Günde 3 litre su iç bir de yürüyüş yap daha fazla almazsın🥰 ben de bir buçuk aydır dikkat ediyorum hiç kilo almadım ama bebişin durumu iyi 🥰

Browneyes
          97 ile hamile kaldım 92 düştüm 28+3 yine 97 oldum doktorum gebelik şekeri çıkmadığı sürece sorun yok dedi

Browneyes bence doğumdan sonra beslenmeye dikkat edin bu kilolar gidiyor doğumdan sonra süt yapacak şekilde doğru beslendiğiniz takdirde gidiyor kilolar

Husna_7070 evet bende öylr düşünüyorum hatta emzirme döneminde iyi bir diyetisyenle hem kilo verip hem süt artımı olabilir

Anneyimkiben ben hiç kilo vermedim hamileliğim rahattı çünkü sadece ilk üç aydan sonra birden aldım şekerim vs yok ama çok kilo almak insanı üzüyor yine de

zumrasmom1 benim doktorum kilo takibi yapmadı ben kendim yapıyorum ama 100 ü geçeçek olmak üzücü

Browneyes paketli ürün tüketme. Şekeri bırak. Günde 3 litre su iç. 10 bin adım at. Kilo bile verirsin bebeğe bir şey olmadan 🥰

Browneyes biraz bundan sebep aslında Su icmeniz lazım mutlaka bebek için de içmeniz lazım güne bölün telefona hatırlatıcı kar koyun saat başı 1 bardak içebilirsiniz

Browneyes Ya kilolu yazınca bende dedim aha 😂Ama sizin kilolu değil ki çok 🙈 110 ile hamile kaldım 116 kgyum şu an 29.haftamdayım 🤗3. Ve 4.ayda 6 kg alıma ulaştım şu an 7bucuk aylığım 6 kg hala yemem içmem aynı ama almadım 😍

1. Browneyes gebelik şekeri çıktı mı? Benim ilk gebeliğimde doktorum şeker yüklemesi yaptırmamıştı ben de çok tavsiye edilmiyor diye yaptırmak istememiştim o söylemediğinde hiç yaptırayım mı diye sormadım. O gebeliğimde 18-20 kg arası almıştım ve ödemden nefes bile alamıyordum ama normali öyle sandığım için sıkıntı yapmıyordum ve oğlum 2.5 kilo doğmuştu, kilolarım bana kaldı 165 boy 68 kg ile hamile kalmıştım. Şimdiki hamileliğimde 82 kg ile hamile kaldım ilk ay rahatsızlandım 78 e düştüm. Ardından çok dikkatli ilerledim şeker yüklemesi haftasında doktorum yaptırmamı söyledi istemeyerek de olsa yaptırdım ve gebelik şekerimin olduğunu öğrendim. Sürece diyetle devam etmem önerildi ben diyetisyenin listesine çok uymadım hatta hiç uymadım desem yeridir ama yediğime içtiğime aşırı dikkat ettim 8-9 kilo aldım 38+1deyim maşallah diyim ödemim de yok. Bence siz de bi şeker baktırın çünkü internette gebelik şekerini araştırdığımda insülinle alakalı sıkıntıda ödemin çok fazla olduğu yazıyordu. Büyük ihtimalle sizin de ödeminiz vardır. Şekeri , beyaz ekmeği kesin bol bol kefir yoğurt süt tüketin. Abur cuburu gerçek anlamda kesin bencr düzelirsiniz.

Browneyes bende kilolu hamile kaldım 78 hamile kaldım 73 düştüm şuan 80 olmuşum 27+6 doğuma kdr kaç olurum Allah bilir de doğum sonrası zayıflamam lazım 🤦

Browneyes bende de öyle olacak kesin😄 iştahım açılıyor bayağı

Ay ben de 95le hamile kaldım. Şuan 5+1 daha yeni öğrendim. Çok takmamaya çalışıyorum. Bebeğim daha önemli ama 100ü göreceğim diye ödüm kopuyor. Bebiş yerine güzel yerleşince özel hocalı platesle devam etmeyi planlıyorum gebeliğe. Doğum da rahat oluyormuş galiba