Tinii_minii_mom Meriioo ay ne iyi yapmışsın yaaa. Benim üç ayım tatile denk geldi. Bakalım bu dönemim inşallah sağlıklıca geçerr
seyda53 Mutluemos yok bende ayırt etmiyorum asla sadece merak ettim ve bu çok güzel tevakuf oldu size bişey danışsam olur mu? 🙏🏻
Ayseyllmz Tatunya bende öyle bugün alan sınavına girdim berbatti çok zorr çok ümidimi kestim bende öylesine giriyorum seneye bebeğim de olacak zor girerrim kpss devri benim için kapandı
Tatunya Ayseyllmz İki kez düşük yaptığım için strese girerim de yine kötü bir şey olur korkusuyla bu sene başvuru yaptığım halde sınava girmedim. Nasıldı zor muydu sence sorular?
2prensessannesi -_Esra_- ben biraz duygusalım böyle kavga yaralanma vs görsem içim gider bakamam bile benim için çok zor olurdu o meslek bir de eğitimlerdeki psikolojik sınavlar
Adeninannesiseren rahomo bu sene ücretliye basliycaktım hamile oldugumu oğrendim. Onun disinda özel derslerim oluyordu. Siz? 🤍
Adeninannesiseren Adeninannesiseren rahomo hıı meslektasız diyince ben bana yazdınız sandım :) yanlıs oldu
avannee sydake ben de avukatım ama ülkemizde bu meslek çok stresli. Bebeğim için iş yükümü hafifleterek devam ediyorum.
aslanprenses_ Ezgiyildiz944 öğretmenim idarecilik yaptık ama evlendikten sonra yurt dışına geldim ❤️ ama öğretmenliği çok seviyorum ❤️