-Ozlem58- Yeni evlenmiştim ve ev kredimiz olduğundan iş için büyük bir bütçe ayıramazdım. Bir yaz boyunca sadece yaşadığım şehir içinde peluş oyuncak olan şeffaf balonlar yapıp süsleyip püsleyip sattım. Tabii ki instagramda bir sayfa açıp sadece kendi şehrime reklam çıkıyordum. Eşim reklam işinden anladığı için o kısmı o hallediyordu. Balonları kargolayamadığım için şehir dışına satamıyordum. Bu yüzden o yaz kazandığım parayı sermaye yaparak başka ürünler aldım. Bir kısmını da reklam gideri olarak ayırıp günlük reklam çıktım. Satıştan yaptığım kazancı hiç harcamadan sürekli mal aldım. Bir süre sonra mal stoğum arttı ve müşteri kitlem de oluşmaya başladı. Bu işin en önemli kısmı güvenilir toptancı bulmaktan geçiyor. Toptancı peşin parayla çalışır ve dolandırı çok fazla. Bu konuya dikkat edilmeli. Uzun bir süre hep boşa çalışıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Ki zaten hep sermaye yapmaya çalışıyorsunuz eğer başta sermayeniz yoksa. Ama emin olun emeğinizin karşılığını eninde sonunda alıyorsunuz. Şimdi instagramda tatunyacom adlı bir sayfam var çok şükür. Takipçisi tamamen organik, az ama olsun yavaş yavaş büyüyor☺️