zeynep_mehdi Eses-95 merhaba ebe hanım 🥰😘 7 haftalık hamileyim karniimda aşırı şişkinlik oluyor midemde şişiyor normal mi acaba bu durum hazımsızlıkta yaşıyorum
Eses-95 zeynep_mehdi Dibine kadar yaşadım malesef evet normal 🥲 Hatta balon gibi şişip ödemden 2 kilo almıştım 10 haftadan sonra azalıyor
goknurturgut Ezgiyildiz944 Hemşireyim ve 26 haftalık hamileyim, çocuk acil servisinde çalışıyorum ve aşırı yorucu benim için…
2prensessannesi -_Esra_- ben biraz duygusalım böyle kavga yaralanma vs görsem içim gider bakamam bile benim için çok zor olurdu o meslek bir de eğitimlerdeki psikolojik sınavlar
Merve1303 Elektrik elektronik mühendisiyim çalışıyordum ama hamilelikten sonra çıktım yolum uzun sürüyordu toplu taşıma da ayakta sırtta bilgisayar zor oluyordu
fbulut97 Guzelszn27 ben çok isteyerek okudum belki o yüzden severek yapıyorum tabii mesai arkadaşları, hastane sistemi de önemli. Nerede çalışıyorsunuz?
seyda53 Mutluemos benim besleme bölgeme 4 tane yavru bırakılmış daha mama yiyemiyolar süt anne bulamadım pirinç lapası ve yaş mama verdim sizce ne verebilirim çok çaresiz kaldım
Tatunya Ayseyllmz İki kez düşük yaptığım için strese girerim de yine kötü bir şey olur korkusuyla bu sene başvuru yaptığım halde sınava girmedim. Nasıldı zor muydu sence sorular?