alitalia Ezgiyildiz944 fen bilimleri öğretmeniyim. Şimdi de tıbbi beslenme uzmanlığı için eğitim alıyorum
imeaeb Ezgiyildiz944 Değil aslında tek gereken sürekli pratiğe dökmek onu çok yapamadığımız için ülkece zor geliyor 🤗🥰
roenna Sınıf öğretmeniyim mesleğimi çok seviyorum ama bebemi evde bırakıp başka çocuklara rehber olacak olmak biraz içimi burkuyor 🤕
Tatunya Ayseyllmz Bir ara atanacağım da atanacağım diye tutturdum. 2019’da 2500’e girip yine atanamayınca bütün hevesim inancım gitti. Toparlaması zor oldu ama ticaret çok daha iyi geldi bana. En azından huzurluyum ve artık her yıl kısır bir döngüde debelenmiyorum😅Mesleğimiz çok güzel çok kutsal ona asla lafım yok ama artık bazı bölümlerden atanmak çok zor.
Ayseyllmz Tatunya bende öyle bugün alan sınavına girdim berbatti çok zorr çok ümidimi kestim bende öylesine giriyorum seneye bebeğim de olacak zor girerrim kpss devri benim için kapandı
Mutluemos snyulk 😂😂 ya aklıma şey geldi yeğenimin okuluna gitmiştik meslek tanıtımı vardı bir velimiz matematik öğretmeni olarak mesleği tanıttı sonra gelen soruları yanıtladı gelen soru şuydu hatırlayınca gülerim hep 😂🤷♀️ “Öğretmenim o kadar sayıları nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?”😂❣️
bubuiledudu Çocukluk hayalim Türkçe öğretmeni olmaktı. Ama başka meslek okudum 9 sene mağazacılık yoneticilik yaptım. Bu sırada tekrar üniversite okudum ve okul oncesi ogretmeni oldum. Sonuç olarak yine öğretmen oldum. Hem çok zor hem de çok güzel bir meslek
Kukulikukuli12 2_erkekannesi İstanbulda mısınız yoksa başka sehir mi 🤭 Ben 10 sene yaptım 3 senedir piyasadan uzagım. Eşimde otelci, 🤓
Kanalize Ezgiyildiz944 ameliyathane hemşiresiyim evlenene kadar çalışıyordum sonrasında bıraktım atamam da başka ile çıkınca ayrı kalmak istemedik gitmedim şimdilik çalışmıyorum hayatımdan memnunum 😊