Ezgiyildiz944 tosbikin_annesii meslektaşım hala okuyabilirsin istersen insanlar 40 50. yaşında.okuyor
nunusmom Ezgiyildiz944 Anaokulu öğretmeniyim ama çalışmıyorum. Açıktan edebiyat okuyorum şimdi de. 22 aglık bir kızım var ve 5 haftalık hamileyim. 😇
denizzz34 İngilizce Öğretmeniyim. Birkaç sene özelde çalıştıktan sonra devlete geçmeye karar vermiştim. Özel ise çok zor ancak devlette özlük haklarınız gayet iyi
Mutluemos snyulk 😂😂 ya aklıma şey geldi yeğenimin okuluna gitmiştik meslek tanıtımı vardı bir velimiz matematik öğretmeni olarak mesleği tanıttı sonra gelen soruları yanıtladı gelen soru şuydu hatırlayınca gülerim hep 😂🤷♀️ “Öğretmenim o kadar sayıları nasıl aklınızda tutuyorsunuz ?”😂❣️
Kukulikukuli12 2_erkekannesi İstanbulda mısınız yoksa başka sehir mi 🤭 Ben 10 sene yaptım 3 senedir piyasadan uzagım. Eşimde otelci, 🤓
smnbr Müfettişim :) bebeğim sağlıkla dünyaya gelirse o büyüdüğünde onu bırakıp şehir dışına 1-2 hatta 3 haftalığına teftişlere gidicem mecbur. Kadınlar için zor bir meslek aslında. Bunun için bana darılma emi bebişim, annenin para kazanması lazım :)
Rmysarft Mire biz kendimiz sigortacıyız zaten acentamız var kendi sigortamı kendim yaptım 😂 aktif çalışmadığım için hemşire olarak giremedim ama kendi acentamızda çalışıyor olarak görünüyorum şuan sizde aktif çalışmadığınız için hemşire yazamazsınız ama tanıdık varsa yanında çalışıyor olarak gösterip sigortanızı kendiniz yatırabilirsiniz
Mire Rmysarft evet bende bunu merak ediyordum sorduğum sorunun cevabını aldım çok teşekkür ederim ☺️☺️❤️❤️
Hlimee Temizlik görevlisiyim çok yorucu ve pis bi iş çok sıkıldım iş değiştirmeyi düşünüyorum Muhasebe bitirdim ama malasef şartlar bu göreve itti . Helal kazanç elhamdulillah ama yorucu ve mide bulandırıcı
Gam Lojistik sorumlusuyum ama bebişden dolayı ara vermek zorunda kaldım çok stresli bir meslek bence keşke kuaför olup güzellik salonu açsaydım hem kafam rahat olurdu hem daha çok kazanırdım hemde eğitim hayatı için onca yıl harcamazdim😂😂😂